Eliška a Damián: Smetana přijde o hlavní roli! Má v tom prsty Burešová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eliška a Damián: Smetana přijde o hlavní roli! Má v tom prsty Burešová?

Letní programová party FTV Prima: Emma Smetana
Letní programová party FTV Prima: Emma Smetana (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Romantický seriál Eliška a Damián ještě ani neběží na televizních obrazovkách a už je kolem něj pořádné drama. TV Prima do hlavních rolí obsadila Emmu Smetanu (35) a Roberta Urbana (37). Tihle dva se ale na televizních obrazovkách příliš dlouho neohřejí.

Údajně má jít o trochu jiný formát seriálu, než na který jsou diváci zvyklí. Celkem má jít o dvanáctidílné cykly. Podle tajného zdroje z TV Prima se však v každém tomto cyklu budou měnit hlavní postavy! „Každý z těch cyklů o dvanácti dílech je o jiných dvou ústředních postavách. O jiných párech. Robert a Emma sice úplně nezmizí, děj se ale trošku přetočí někam jinam. Dál hrají ne úplně epizodní role, ale už budou druhořadé postavy,“ pronesl zdroj pro eXtra.cz.

Emma Smetana a Jordan Haj

Video se připravuje ...

Nabízí se otázka, zda s tím nemá něco společného tažný kůň TV Prima, herečka Eva Burešová (30), která hraje hlavní hrdinku v seriálu ZOO a v minulosti ji hrála i v seriálu Slunečná. Pro tu by Smetana mohla představovat velkou konkurenci. Zdá se však, že toto rozhodnutí přišlo přímo od vedení a Eva má čisté ruce. A navíc, o své místo se bát určitě nemusí. „Se Zoo si nebudou nijak konkurovat, nebudou mít na sebe ani žádný vliv. Nebude to tak, že kdyby byl seriál Eliška a Damián úspěšný, že zařízneme Zoo. To se nestane,“ dodal zdroj.

Anička Dvořáková natáčí nový seriál Eliška a Damián

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.