Emma Smetana v krizi: Zoufalé volání o pomoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Emma Smetana v krizi: Zoufalé volání o pomoc

Emma Smetana a Jordan Haj
Emma Smetana a Jordan Haj (Blesk:Pecak Krivan)

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (35) má s partnerem Jordanem Hajem (34) jeden koncert za druhým. Skloubit vysoké pracovní tempo s péčí o dvě malé dcerky Lennon a Ariel je proto stále náročnější. Aktuálně hledá chůvu, která by pomohla s hlídáním - ale ty požadavky? 

Žádná troškařka Smetana tedy není. Chůva by měla splňovat vysoké nároky. „Absolutní časová flexibilita, rezignace na volné víkendy, černý smysl pro humor, nadhled, trpělivost, laskavost v DNA. Obsedantně kompulzivní porucha výhodou, navzdory všem snahám Lennonky a Arielky žít ve squattu trváme na 100 % čisté a uklizené domácnosti,“ rozepsala se na Instagramu. 

Emma Smetana - jak se s rodinou připravují na Vánoce?

Video se připravuje ...

Dodala také, že jde o práci na plný úvazek, která však přesahuje běžnou osmihodinovou pracovní dobu. Mnohdy jde o vykrytí časového okna mezi šestou hodinou ráno až jednou po půlnoci. 

Není to poprvé, co Emma podává podobný inzerát. „Chůvu máme, ale hledáme novou, protože tahle už potřebuje volno,“ svěřila se v pořadu Prostor X. Vzhledem k tomu, že se Emmě i Jordanovi ale daří, lze předpokládat, že taková práce bude královsky ohodnocená. 

Emma Smetana: O Vánocích zestárneme

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Taťána Boršányiová
30. 3. 2023 • 16:19

Proč si pořád tyto pseudocelebrity hrají na rodiče a pořizují si děti když na jejich výchovu nemají čas, že by to bylo trendy ?!? Je mi smutno za jejich děti, co z nich asi vyroste? No a inzerát na už dopředu přepracovanou chůvu - no comment. Ať se radši nerozmnožují fakt!!!

Jan Prchal
30. 3. 2023 • 15:25

Chybí jí rozum a charakter. Takže Bohnice! 🙄

Petr Smida
30. 3. 2023 • 13:42

A co zákoník práce o počtu prescasovych hodin. To pro chůvy neplatí? Peníze nejsou vše, a matka je matka. Ale to ta hvězdička v uvozovkách nevidí

Josef Ksanda
30. 3. 2023 • 10:20

Zdarma, pro tebe a tvého budiž k ničenu, nabízím kurz, odvykání namyšlenosti a nadřazenosti. Ona tě potom ta tvá nabubřenost a povýšenecké chování přejde, primitivní nedochůdče.

rumovapalice
29. 3. 2023 • 22:49

Ještě aby chudák chůva od toho cizokrajného kolotočáře něco chytila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.