Výsměch etiketě! To myslí Emma Smetana vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Výsměch etiketě! To myslí Emma Smetana vážně?

Mejdan po premiéře filmu Promlčeno: Jordan Haj a Emma Smetanová
Mejdan po premiéře filmu Promlčeno: Jordan Haj a Emma Smetanová (CNC_David Kundrát)

Chtěli se vyfešákovat, místo toho ale dostali pořádně za uši. Nad outfitem, který vynesla Emma Smetana (34) na červený koberec, kroutí hlavou zejména známý český módní kat Kája Pavlíček (49). O tom, co má na sobě Jordan Haj (33), snad raději ani nemluvě.

Řekněme si upřímně, že Smetana má svůj styl. Někdy vám spadne brada, jindy je patrně špatná konstelace hvězd a Emmě se to zrovna nepovede, jako například ve Varech, kde směle konkurovala Jitce Čvančarové (43). Jak už jsme vás informovali, vyrazila si v saténových pudrových šatech, které vypadaly jako zmačkaný pytlík od tlačenky, ty ještě doplnila brýlemi, patrně z barbie sady dcery Lennon Marlene. Na premiéru filmu Promlčeno s Karlem Rodenem v hlavní roli sice vynesla o něco střízlivější outfit, výsledek ale nebyl o moc lepší. 

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...

„Vycházel jsem z toho, že Emma má celkem velký cit pro módu. Musím se ale přiznat, že mě tyto boty příliš nebaví a na červený koberec mi nepřipadají úplně elegantní. Spíše se mi to zdá jako takový typický český nešvar, protože čas od času se tu něco podobného objeví,“ prozradil zklamaně stylista Kája Pavlíček pro ŽivotvČesku.

Neméně smutný pohled se mu naskytl i na Emmina partnera Jordana. Koberec, nekoberec, na hlavu si narazil čepici s kšiltem. „Byl přitom oblečený docela zajímavě. Čemu však moc nerozumím, je kšiltovka,“ dodal Pavlíček s tím, že taková pokrývka hlavy je na akci takového rázu nejen nevhodná, ale i neslušná!

Blesk Podcast: Tata Bojs proměnili Emmu Smetanu k nepoznání. Chválil ji i Milan Cais

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
30. 4. 2022 • 16:38

Smetana,ale s proslou zarucni dobou­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­🤣🤣🤣🤣🤣🤣­🐐🐐🐐🐔🐔🐔­😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.