Krobot má za parťáka šampiona: Museli se nejdřív »OČUCHAT« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krobot má za parťáka šampiona: Museli se nejdřív »OČUCHAT«

Kdo by odolal takové dobrotě! S vůní klobásek pak očuchávání a kamarádění probíhalo snadněji.
Kdo by odolal takové dobrotě! S vůní klobásek pak očuchávání a kamarádění probíhalo snadněji. (Foto ČT, ara)

Je to bručoun, samorost, mastí karty za prachy a lže, kudy chodí. Kapitán Dítě, kterého v novém krimiseriálu OKTOPUS mistrně ztvárnil Miroslav Krobot (71), ač ženatý, s manželkou domov nesdílí. Žije s pejskem, kterému říká Krvesaj. To je jediný tvor, k němuž přilnul.

Krobotův čtyřnohý seriálový parťák je border teriér, v prosinci mu bude sedm let a ve skutečnosti se jmenuje Zarri. A není to žádné béčko, ale šampion!

Mezinárodní hvězda

„Zarri složil mnoho zkoušek z výkonu jak ve sportovní, tak v lovecké kynologii. A také má canisterapeutické zkoušky pro psy, kteří pomáhají lidem v domově důchodců nebo dětem. Práci s lidmi proto přímo miluje,“ prozrazuje o chlupatém herci koordinátor a trenér zvířat pro natáčení Daniel Žďárský (45). 

Seroš X: Oktopus

Video se připravuje ...

„Se svou paničkou Marikou Michajlovou rád chodí na výstavy. Je na nich velmi úspěšný a za svou kariéru již získal mnoho titulů šampionů krásy nejen v České republice, ale i na mezinárodní úrovni,“ chválí pejska, který se musel naučit na place slyšet i na jméno Krvesaj.

Sehraná dvojka

Se svým seriálovým páníčkem Krobotem se prý sehrál dobře a snadno. „Jedna zkouška proběhla i mimo natáčení, aby se pejsek s hercem tak zvaně očuchal. Ale pak už se vše odehrávalo přímo na place naostro, respektive vždy proběhla nějaká »cvičná« jako u herců, při které Zarri dostal prostor si scénu našlapat a naštěkat,“ prozrazuje zvířecí trenér Žďárský, jak probíhalo natáčení.

Miroslav Krobot v nové kriminálce: Přitom detektivky rád nemá!

Video se připravuje ...

A jelikož je to pes cvičený převážně na pamlsky, za nějakou tu dobrotu fungoval během chvilky s každým, s kým bylo třeba. Za pár natáčecích dní se tak Zarri stal doslova miláčkem všech lidí jak před kamerou, tak za ní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.