Oblíbený seriál Octopus: Na čí prsa se dívali Krobot a Šoposká? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Oblíbený seriál Octopus: Na čí prsa se dívali Krobot a Šoposká?

S Miroslavem Krobotem v seriálu OKTOPUS, který se vysílá každé pondělí.
S Miroslavem Krobotem v seriálu OKTOPUS, který se vysílá každé pondělí. (Foto ČT, Instagram.com)

Roztomilá holčička z reklamy na Škodu Superb Combi vyrostla a teď svádí nahoře bez řidiče kamionů na dálničních odpočívadlech! Začínající herečka a bývalá Minimiss aerobic Nela Dobiášová (18) představuje Nikitu, po níž v páté epizodě seriálu Oktopus pátrají Miroslav Krobot (71) s Marikou Šoposkou (33).

Případy okradených kamioňáků, kteří pobíhají nazí po výpadovkách, by mohly být úsměvné, ale jen do chvíle, než jeden z nich přijde o život... To je výchozí situace dnešního dílu s názvem Nikita.

Má dublerku

„Malá Nikita byla velká výzva a přesvědčilo mě především jméno režiséra Jana Pachla. Měla jsem po celou dobu obrovskou důvěru nejen v něj, ale také v kolegy a v celý štáb. Jediné, s čím jsem měla problém, byly choulostivé scény, a ty se vyřešily dublérkou,“ svěřila Aha! Nela s tím, že se pohybuje především na divadelních prknech, ale když se naskytne zajímavá nabídka, tak rozhodně neváhám a s radostí přijímám nové zkušenosti. První krůčky Nela bsolvovala v muzikálech Evita, Děvčátko či Vánoční koleda na prknech pražského Studia Dva, které právě slaví deset let své existence. Její další kroky tudíž vedly na muzikálové oddělení Konzervatoře Jaroslava Ježka. V současnosti hraje a zpívá např. v muzikálu Slunce, seno, jahody v karlínském divadle. Nela se objevila také v seriálech Garáž (ČT) či Hvězdy nad hlavou (Prima).

Seroš X: Oktopus

Video se připravuje ...

Jako panenka

První větší seriálovou rolí ale byla právě až Nikita. V roli mladé feťačky, jež nabízí sex řidičům kamionu, vystřídala několik erotických oblečků a výrazných barevných paruk. „Vypadala křehce až panensky,“ říká o ní Karel Zima (51), který představuje jednoho z kamioňáků. Právě před ním herečka odhalila své vnady a on pak na oplátku musel pobíhat nahý mezi projíždějícími auty. Proč? To se dozvíte už dnes od 20:15 hod. na ČT1.

Finále Sanremo

Junior Kromě Minimiss aerobic 2013 se Nela zúčastnila také pěvecké soutěže Sanremo Junior 2017, kde se prozpívala až do finále. Sportovnímu aerobiku se věnovala deset let.

Mastný účet za bahno

Vztahy mezi kapitánem Dítětem (M. Krobotem) a kriminalistkou Fáberovou (M. Šoposkou) dostanou v 5. díle dost zabrat. Dítě kolegyni přiměje, aby autem přebrodila řeku. Auto ale uvázne ve vodě, musí se odtáhnout a dát odbahnit a šéf oddělení, kterého hraje Kryštof Hádek (41), předloží Fáberové mastný účet. „Ti dva spolu nemohou vydržet právě proto, jak moc si jsou podobní. Možná spolu nakonec dokážou úspěšně fungovat,“ říká Marika Šoposká.

Tvůrce kriminálky s Hanzlíkem Jan Pachl: Dostal jsem ho na jeho ješitnost!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
25. 9. 2023 • 19:19

😨😨😨😨­😨😨😨😨😨😨­😨👎👎👎👎👎­👎👎👎👎☹☹­☹☹

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.