Druhá řada seriálu Osada! Nový a Švandová: Proč je nechali umřít? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Druhá řada seriálu Osada! Nový a Švandová: Proč je nechali umřít?

Osada, seriál České televize.
Osada, seriál České televize. (ČT)

Záhoří zase ožije! Druhá série už kultovního seriálu Osada dozná řadu změn! Mezi vykutálené chataře se vmísí Kociánovi, rodina chomutovského taxikáře Kociána v podání Marka Daniela (51) alias Tondy Blaníka a jeho psychicky narušené paní, kterou hraje Ivana Uhlířová (43). Tahle famílie děj přiostří...

Přibude i zálesáckého slangu a přitvrdí se nejen v maskáčích. „V každé rodině se pořád něco děje a ta druhá série je ostřejší, je v ní víc konfliktů,“ prozradil Martin Myšička (53) alias ajťák David Srovnal. A že to vážně bude jiné, připouští i scénárista Petr Kolečko (39): „Vždycky má ta látka nějakou životnost, takže bylo potřeba druhou sérii něčím nakopnout. Proto máme nové postavy. Druhá série bude snad ještě lepší,“ usmíval se Kolečko. Na břehu rybníka v Záhoří ale už nenajdete Stýblovi, herec Pavel Nový (74) a Jana Švandová (76) museli skončit...

Souloží potají

„Něčím jsme to chtěli oživit, nakonec jsme vybrali je a nechali je někde zemřít. Kociánovi jsou jejich příbuzní, kteří tu chatu zdědili,“ potvrdil režisér Radek Bajgar (60). Nový klan bude ostatním trnem v oku, mimo záběry se prý nesnesli ale hlavně oni dva. „My jsme velice harmoničtí. Já jsem účetní a můj muž taxikář. V podstatě nám o nic nejde, jen se všechny snažíme oškubat. Jako filmový pár mají zvláštní zálibu, pořád musí někde potají souložit,“ prozradila pikantní detaily z druhé řady seriálová účetní Kociánová.

Jana Švandová v ZOO ztratí hlavu

Video se připravuje ...

„Prostě taxikář s psychicky labilní ženou a s jeblejma dětma,“ utrousil Marek Daniel, jinak nováček na osadě. S oběma herci měl ale práci hlavně režisér Bajgar. „Pořád se hádali, takže to stačilo jenom snímat. Měli na všechno úplně jiný názor a ještě mi ho každý říkal zvlášť,“ přiznal režisér, což Ivana vzápětí jen potvrdila: „U nás to bylo trochu peprný, protože jsme s Markem měli trošku jiné úhly pohledu. Radek se často zapotil, a nebylo to horkem.“ První díl nové řady uvidíte na ČT1 už tento pátek 1. září od 20.10!

Záhoří už není! ...a Kolečko má po chatě

V osadě Záhoří po natáčení nezůstal kámen na kameni, do filmových kulis se už nikdo nepodívá. „Celou osadu jsme zlikvidovali, protože stála v chráněné krajinné oblasti. Měli jsme povolení na dočasnou stavbu a to končilo. Takže se zase rozebrala a odvezt do skladu. Teď je tam pastvina,“ prozradil producent Petr Erben (54). A na svou reálnou chatu už se nedostane ani Petr Kolečko. Po odvysílání seriálu mu majitel objektu zrušil nájemní smlouvu. „Snad je to jen shoda okolností,“ vtipkoval.

Jana Švandová na rozloučení s Arnoštem Moulíkem: Naučil mě zpívat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
2. 9. 2023 • 22:42

Kolik mladých a vitálních lidí ve věkové kategorii 15 až 54 let, co mají zapnutou televizi, kouká na TOP3 seriály v ČR?

Pod hladinou (TV Prima): 26 %
Osada 2 (ČT1): 32 %
Oktopus (ČT1) : 33 %

Osada 2 = cca každý třetí ve věku 15 až 54

Jan Kocián
2. 9. 2023 • 09:21

pátek 1. září

Co ste hasiči: 361 000 diváků

Máme rádi Česko: 412 000 diváků

Osada: 946 000 diváků

Jan Kocián
1. 9. 2023 • 19:31

To se týkalo č. 34. V dnes vydaném Blesk TV magazínu č. 35 už mají správně uvedeno 2023. Nicméně u pátku 8. září i nadále BLESK tvrdí, že diváci uvidí Osadu z roku 2021. Česká televize by měla chtít malé odškodnění v podobě reklamy k seriálu Osada zdarma.

Jan Kocián
31. 8. 2023 • 14:31

Kterej idiot z České televize napsal, že Kocián ze seriálu Osada2 je lehce omezený taxikář? Není to pravda. Omezený je extremistický nacionalista Radek Holub. Mírně omezený je bývalý policista Stanislav Majer.

Kocián je svérázný, vykutálený, prohnaný, nevychovaný, darebný, darebácký, nezbedný, rozpustilý, ničemný, hanebný... ale určitě není mentálně omezený.

ELLA Průšová
30. 8. 2023 • 21:27

Mně se to nelíbí, je to kopírování už jednoho seriálu, nevzpomenu si na jméno, byla tam hospoda a jeden cvok manžel. Hrál tam cvoka Čtvrtníček s bláznivou Kairou! Ale bylo to hezký, tohle je taková slátanina!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.