Natáčení seriálu Osada se zkomplikovalo: Igor Bareš trpí bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Natáčení seriálu Osada se zkomplikovalo: Igor Bareš trpí bolestí!

Igor s Evou velice dobře souzní.
Igor s Evou velice dobře souzní. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Na poslední natáčecí den druhé série Osady nebude vzpomínat rád. Igor Bareš (56), který čtvrt století bojuje s Crohnovou chorobou, nestihl kapačky v IKEMu. „Vynechal jsem z časových důvodů léčbu a bylo mi strašně špatně,“ přiznal deníku Aha!.

Jeho dlouho utajovaný milionář Južan opouštěl Nižbor, kde se opět natáčelo, jako úplně poslední. „Něco jsme dokonce museli i přetáčet, nedal jsem to. Jezdím do IKEMu každé dva měsíce a vždycky mě to úžasně postaví na nohy. Přímo na můj svátek jsem ale dopadl velice špatně,“ přiznal herec zkroušeně. Už deset let dojíždí na biologickou léčbu chronického zánětlivého onemocnění střev. To, že kapačky kvůli natáčení odsunul, se mu opravdu nevyplatilo.

Igor Bareš a Antonie Talacková: Slzy na pohřbu Josefa Abrháma (†82)

Video se připravuje ...

Už je konec

„Nechci to dál rozebírat. Osadu jsme dokončili, hraju v ní rád, k seriálu jsem přilnul,“ dodal herec. Partnerku Radku Južanovou ztvárnila herečka Eva Leinweberová (49), která je stejně jako on z Moravy a moc dobře jim to spolu ladí. Druhá řada seriáu Osada by se měla na obrazovky ČT dostat příští rok

Nový prezident

Igor je také čestný prezident festivalu Prix Bohemia Rádio. „Je to velká pocta, protože post jsem převzal po Haně Maciuchové, také rodačce z Olomouce.“

Igor Bareš na pohřbu Stanislava Fišera (†90): S nemocí bojoval jako hrdina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.