Léto v ČT ve znamení klasiky a legend: Pitaval, Vinnetou a Chalupáři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Léto v ČT ve znamení klasiky a legend: Pitaval, Vinnetou a Chalupáři

Malý pitaval z velkého města nesmí v létě v televizi chybět.
Malý pitaval z velkého města nesmí v létě v televizi chybět. (Foto ČT)

Kdo miluje televizní klasiku, přijde si v létě na programech ČT na své! Kavčí hory odtajnily letní schéma, které je plné osvěžujících pochoutek. Nechybí v nich ani legendární krimiseriál Malý pitaval z velkého města nebo kultovní Chalupáři.

Zatímco Sovák s Kemrem budou okupovat nedělní večery, v rámci nichž vždy poběží dva díly najednou, kriminalisté Krampol, Frej a Zedníček se budou na diváky těšit každé pondělí večer po 21. hodině.

Ve znamení repríz

Milovníci seriálů z poslední doby budou moci každé úterý a čtvrtek sledovat reprízu Vyprávěj, v pátek večer pak opakování Osady. K tomu si v pátek diváci budou vychutnávat ty nejlepší díly talk show Karla Šípa (78) Všechnopárty.

Malý pitaval z velkého města. Jak se řešily kriminalistické případy v Československu a proč herci nesměli mít vousy?

Video se připravuje ...

Belmondo i Funés

ČT vsadí v létě také na klasiku, která o prázdninách už několikát zafungovala. A to na filmy o náčelníkovi Apačů Vinnetouovi (neděle večer) nebo na legendární francouzské komedie s Louisem De Funés (†68) či Jeanem-Paulem Belmondem (†88), jimž budou věnované úterní večery na dvojce. Na jedničce proti nim v tu chvíli poběží slavné české filmy. Jako vykopávací snímek zvolili na Kavčích horách na úterý 4. července Lídu Baarovou.

Blesk Podcast: Víme první! Seriál Osada bude mít pokračování. Čeho se scenárista Kolečko obával?

Video se připravuje ...

V hlavní roli zločin

Celkově bude léto v ČT kriminální. V pondělí plánuje ČT1 vysílat reprízy seriálu Místo zločinu Ostrava, následně přijde na řadu Místo zločinu Plzeň. Středeční večery budou věnované Dobrodružství kriminalistky a Vraždám v kruhu.



Přečtěte si
hejhej
14. 6. 2023 • 09:58

Pořád dokola. Nedá se už na ČT dívat. ČT celý rok pouští klasiky a legendy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.