Radek Holub alias Milan z Osady: Nakynul kvůli kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Radek Holub alias Milan z Osady: Nakynul kvůli kolegyni!

Nahoře musí mít minimálně 10 kilo.
Nahoře musí mít minimálně 10 kilo.  (Foto Česká televize)

Nejen kadeřnice Rubalová v druhé sérii pěkně nakynula. Herec Radek Holub (55) prý sice svou seriálovou manželku Petru Nesvačilovou (37) občas svými komentáři dohnal k slzám, zase ale kolegiálně přibral, a pomohl jí tak schovat těhotenské bříško.

Hned v prvním díle herce režisér svlékl do půl těla a zoufalý Milan při pokusu utopit se na dně mělkého rybníka předvedl svého »milana«. Jeho břicho je viditelně větší než v první sérii. „Nejen Rubal, ale i paní Rubalová v druhé sérii ztloustla. Jsem ráda. S Radkem Holubem jsme dali i prostor lidem, kteří vypadají jinak než v časopisech,“ vtipkovala seriálová kadeřnice Helena a narážela tak na fakt, že i režiséru Radku Bajgarovi (60) do poslední chvíle tajila, že je těhotná. O tom, že bude v říjnu rodit, režisérovi řekla jen tři týdny před začátkem natáčení. „Jsme s Radkem takoví Shrekovi. Vypadáme výborně. Všimněte si, jak často je postava Rubalové za nějakým pultem nebo za keříkem,“ prozradila herečka, jak zvětšující se bříško v seriálu maskovali. „Radek ztloustl, takže mě i částečně zakryl. Byli jsme dva perfektní krásní tlusťouši,“ smála se sympatická herečka. „Zjistila jsem díky tomu, že Radek je jedním z nejlepších filmových partnerů, protože se kvůli vám i takhle fyziognomicky změní,“ dodala Petra Nesvačilová.

Seroš X: Druhá série seriálu Osada

Video se připravuje ...

Sport šel stranou

Byť manžel Báry Hrzánové (59) nikdy nevypadal jako kulturista, od deseti let sportoval. Nejdřív pokládal na lopatky své soupeře v rámci řeckořímského zápasu, později hrál baseball. Během covidu, kdy se Osada II natáčela, si Radek Holub zjevně čas na pohyb neudělal. Co se bude dál dít v Osadě, sledujte každý pátek od 20.10 hod. v České televizi.

Děti a uříznutá ruka

Petra Nesvačilová při uvedení seriálu na filmovém festivalu v Karlových Varech přiznala, že je překvapená, kolik malých dětí seriál sleduje, Petr Kolečko (39) zase poznamenal, že mu Osadu připomínkoval jeho šestiletý soused. I tak scenárista přitvrdil, a nejen v dialozích. Hned druhý díl odstartoval uříznutou rukou a zkrvaveným pahýlem, kdy si zálesák Milan vystřelil z ajťáka Davida. „Pomoz mi, prosím. Chtěl jsem se podřezat, Helena se nevrátila. Ostřil jsem si nože a tak nějak mi to…“ zařval na vyděšeného souseda a vzápětí zvolal: apríl!

Jana Plodková: V druhé sérii Osady přitvrdíme!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
8. 9. 2023 • 23:52

Osada je dějově plochá a nudná.Škoda dobrých herců na slátaninu.

Jan Kocián
8. 9. 2023 • 11:26

Kolik procent ze všech diváků u televizních obrazovek ve věkové kategorii 15 až 54 let se dívalo na nejnovější díl toho kterého seriálu/pořadu?

Co ste hasiči 2 (TV Nova): 13 %
Eliška a Damián (TV Prima): 16 %
Česko Slovensko má talent (TV Prima): 16 %
Zlatá labuť (TV Nova): 17 %
ZOO (TV Prima): 18 %
Jedna rodina (TV Nova): 19 %
MasterChef Česko (TV Nova): 22 %
Pod hladinou (TV Prima): 25 %
Oktopus (ČT1): 28 %
Kriminálka Anděl (TV Nova): 30 %
Osada 2 (ČT1): 32 %
------------
Osada 2: cca každý třetí divák ve věku 15 až 54

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.