Herci smutní: Seriálovou Osadu srovnali se zemí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Herci smutní: Seriálovou Osadu srovnali se zemí

Hned v prvním díle grilovali humry.
Hned v prvním díle grilovali humry. (Foto ČT)

S osadou v malebném kraji u Berounky se tak sžili, že se jim místo opouštělo jen velmi těžko. Herec Radek Holub (55) coby Milan Rubal si seriálovou chatičku doslova přivlastnil, režisér Radek Bajgar (61) zase v Záhoří rovnou zaparkoval obytňák. Bohužel, ani to osadu nezachránilo...

Řada z nich takové natáčení ještě nezažila. Nemuseli unavení pendlovat mezi lokacemi, všechno bylo hezky na jednom fleku. Navíc v malebném okolí nižborských rybníků, co by kamenem dohodil od Berounky.

Seroš X: Druhá série seriálu Osada

Video se připravuje ...

Žárlivec

Herci si na místě i v kulisách lebedili, chatky vzali za vlastní. „Tu naši fiktivní osadu jsem si přivlastnil. I tu moji seriálovou chatičku,“ svěřil se Holub kadeřník Milan, který ve včerejším díle rázně evakuoval celou osadu. Kvůli domnělé mině... „Byl jsem i docela žárlivý, když se do chaty Rubalových přišli podívat nějací cizí lidé. Byla to sice jen dekorace, která po natáčení zmizela, jenže já si takhle tu osadu přivlastnil,“ vyprávěl Holub. „A několikrát jsem tam i přespal. Sám, bez kolegů i členů štábu. Chaty osaměly, obklopil je naprostý klid. To byl ten nejkrásnější čas, co jsem tam zažil,“ netajil se.

Rozebráno

Na břehu rybníčku se skvěle měl i Igor Bareš (57), jinak milionář a sýrař Petr Južan. „Nikde jinde jsem se necítil tak dobře jako na tomto natáčení. Dokonce jsem se na Berounsko chtěl vypravit i v zimě, abych měl tu naši osadu sám pro sebe. Ale naštěstí jsem tak neučinil, protože by na mě padla chmura, kdybych viděl ty prázdné chatičky,“ přiznal Bareš. Chatky v Záhoří byly postaveny jen pro účely natáčení, a jelikož je oblast nižborských rybníků chráněná, byly pak rozebrány a místo navráceno přírodě.

Jana Plodková: V druhé sérii Osady přitvrdíme!

Video se připravuje ...

„Muselo to být smutné pro lidi za štábu, když se bouralo. Zůstala jen jedna, která u rybníčků původně stála,“ přiznal Bareš. Architektovi se stavby tak povedly, že o ně byl dokonce zájem i na realitním trhu. Dost možná by si tam chatku odkoupi i sám režisér Radek Bajgar – právě on u Nižboru z vlastní vůle strávil nejvíc času. Aby ušetřil čas a nemusel dojíždět, zaparkoval u chatek na 4 měsíce svoje obytné auto a zřejmě tak vytvořil rekord v kempování na jednom místě. Během dvou natáčecích sezon strávil v osadě více než dvě stě nocí!



Přečtěte si
4191kotlik
1. 10. 2023 • 21:29

Tak se nedivejte, nikdo vás nenutí

4191kotlik
1. 10. 2023 • 21:28

Pohodový serial na páteční večer, vždycky se pobavíme

defakto
30. 9. 2023 • 21:42

... můžou klidně zlikvidovat aj celý trapný seriál !

Jan Kocián
30. 9. 2023 • 13:18

Koláč sledovanosti tento týden v kategorii 15 až 69 let

Pod hladinou: 30,01 %
Oktopus: 31,13 %
Osada 2: 32,70 %
Kriminálka Anděl: 32,90 %

Cca každý třetí divák dává přednost v pátek Osadě, v pondělí Kriminálce Anděl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.