Hvězda Osady Igor Bareš (57) v ohrožení života: MRTVICE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda Osady Igor Bareš (57) v ohrožení života: MRTVICE?!

Igor Bareš v Osadě jako Južan
Igor Bareš v Osadě jako Južan (Marek Pátek, Elena Yemachenko a VUCH)

Šlo mu o život! Igor Bareš (57) alias miliardář Južan ze seriálu Osada, jehož pokračování vysílá ČT1 každý páteční večer, prožil hrozné chvíle. Točil pořad v televizi Prima a najednou nemohl mluvit! „Nedal jsem dohromady větu,“ prozradil deníku Aha! herec.

Podle příznaků mohlo jít o mozkovou příhodu. Všechny samozřejmě vyděsil, a tak hned volali sanitku.

Na kapačkách

Ve vinohradské nemocnici ho zkoumali téměř šest hodin. „Měl jsem tlak sto sedmdesát na sto deset, což je dost. Dali mi kapačky a dělali různá vyšetření,“ svěřil se herec. „Verdikt mi neřekli, ale poslali mě ještě do IKEM, kam chodím jinak každé dva měsíce na biologickou léčbu Crohnovy choroby,“ popsal situaci Bareš.

Chodí o holi

Nerad přiznal, že když měl o víkendu ve Stavovském divadle představení Audience u královny s Ivou Janžurovou (81), necítil se na jevišti moc jistě. Nejen proto chodí v poslední době se štrapáční hůlčičkou. „Já vycházkové hole sbírám. Tuhle jsem dostal k Vánocům. A protože se mi občas zatočí hlava, cítím se s její oporou jistější,“ vysvětlil herec. Vyšetření v IKEM podstoupil včera a s napětím čeká, až budou výsledky.

Seroš X: Druhá série seriálu Osada

Video se připravuje ...

Už má nástupkyni

Barešova dcera Antonie (12) je tátovi nejen fyzicky podobná, ale podědila po něm i talent na dabing. Už dva roky je v této disciplíně jako doma. Naposledy dabovala ve filmu Tonda, Slávka a kouzelné světlo právě Slávku. Premiéra je 16. října a hned druhý den má Tonička 13. narozeniny, takže ji má jako dárek. „Doufám, že mě čeká další krásná práce,“ řekla deníku Aha! sama Tonička.



Přečtěte si
Jan Kocián
22. 10. 2023 • 22:57

Možná za to mohou prášky od Cimického...

Jan Kocián
27. 9. 2023 • 18:19

OSADA 2: To je procentuálně nejsledovanější pořad v hlavním prime-timu po večerních zprávách u lidí ve věku 15 až 54 let v rámci celého minulého týdne v České republice!

Cca každý třetí divák ve věku 15 až 54 let dává přednost Osadě.

hejhej
27. 9. 2023 • 12:01

Celebrity-chachacha:
Herci netrvají, aby se o nich psalo jako o hvězdě, to jen hloupí redaktoři píšou ty stupidní nadpisy: každý herec = hvězda, z každé uměloprsaté má spadnout brada a pod.

Celebrity-chachacha
27. 9. 2023 • 11:10

V ČR je více hvězd než v Hollywoodu. 😂
Každej kdo se objeví v nějakým seriálu je okamžitě prohlášen za hvězdu 🤮🥳

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.