Filip František Červenka ze seriálu MOST!: Z Chánova mezi ovce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Filip František Červenka ze seriálu MOST!: Z Chánova mezi ovce

Filip v seriálu MOST!
Filip v seriálu MOST! (archiv Blesku)

Pokračování seriálu Osada už je za půlkou a o něm se maximálně tak mluvilo. Scenárista Petr Kolečko (39) na mladíka, kterého proslavil svým seriálem MOST!, ale nezapomněl.

Herec Filip František Červenka (23) alias Hynek Južan znovu dorazil do chatové osady Záhoří. Hynek se musí vypořádat se svým pološíleným otcem Južanem v podání Igora Bareše (57). Zatímco v první řadě hrál Červenka dospívajícího kluka, dvojka už mu sedí víc. „Hynek stejně jako všechny postavy ze Záhoří prošel určitou proměnou. Občas už si dá s rodiči sklenku a není pořád pod jejich drobnohledem, což mu určitě prospělo,“ prozradil herec. 

Seroš X: Druhá série seriálu Osada

Video se připravuje ...

Kolečko ho ve svých projektech začleňuje do samých povedených rodinek. V seriálu MOST! byl synem průšviháře Luďana alias Martina Hofmanna (45), v Osadě zase tahá tátu Južana od ovcí. Co bude s jeho rodinou dál v Osadě, sledujte každý pátek od 20.10 hod. na ČT1.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.