Bareš po návratu z nemocnice: Dojemný krok Ivany Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bareš po návratu z nemocnice: Dojemný krok Ivany Gottové

Igor Bareš bude hlasem Karla Gotta.
Igor Bareš bude hlasem Karla Gotta. (Archiv Blesku)

Oblíbený herec Igor Bareš (57) skončil před několika týdny v nemocnici. Lékaři měli podezření na mozkovou mrtvici. Herec musel podstoupit řadu vyšetření, ale nakonec všechno dobře dopadlo. Po jeho návratu zpět domů se navíc dočkal velmi milých slov od Ivany Gottové (47), která mu svěřila natáčení životopisné audioknihy o Karlu Gottovi. 

Celá tato noční můra začala, když Bareš dorazil na předtáčení rozhovoru. „Najednou jsem na tři minuty přestal úplně komunikovat, nebyl jsem schopný dát dohromady větu, nebyl jsem schopný jediného slova,“ vzpomíná na nehezké chvíle herec pro CNN Prima News. „Měli podezření na lehkou mozkovou mrtvici, což se nicméně nepotvrdilo. Lékařská zpráva byla následně podstoupena do IKEM, kam už dlouhá léta docházím kvůli Crohnově chorobě na pravidelnou biologickou léčbu. Tam jsem obdržel nové medikamenty, které od té doby užívám,“ pronesl Bareš.

Igor Bareš bude Sherlock Holmes! Natáčí se nová audiokniha!

Video se připravuje ...

Dnes už je naštěstí opět v plné síle a těší se z nasmlouvané práce. Aktuálně namlouvá audioknihu, životopis mistra Karla Gotta (†80). Pochopitelně byl tak v kontaktu s vdovou Ivanou Gottovou. „Přišla se podívat na natáčení. Bylo to milé setkání. Poslechla si ukázky a byla spokojená. Dostal jsem od ní pak MP3 s věnováním,“ svěřil se Bareš, kterému velmi zalichotilo, že si Ivana společně s Českým rozhlasem vybrala pro namluvení audioknihy právě jeho.

Igor Bareš načetl novou audioknihu: Čím ho překvapil český Sherlock?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
27. 12. 2023 • 10:17

Igor Bareš je fajn herec , hodnej člověk a má šikovnou ženu.Líbí se mi jak žije,jak má zařízenej baráček,jak je tam myšleno hlavně na děti.O jeho placení alimentů na dceru jsem věděla dávno,dokonce i to,jak matka té dcery se ukázala jako hrabivá.U soudu uspěla a on platil 18 000 Kč.Konečně ta jeho povinnost skončila.Krok od Ivany Gottové byl pro něj velice příjemnou změnou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.