Igor Bareš v OKTOPUSU: Z Osady na Mácháč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Igor Bareš v OKTOPUSU: Z Osady na Mácháč!

S kapitánkou Fáberovou neboli Marikou Šoposkou.
S kapitánkou Fáberovou neboli Marikou Šoposkou. (Foto ČT)

Na ten telefonát nezapomene. „Nebojíte se vody?“ ptali se z produkce seriálu OKTOPUS Igora Bareše (57). Trochu v něm hrklo. „No, plavat umím,“ přiznal herec opatrně.

A dozvěděl se, že by jezdil na motorovém člunu, který ale bude řídit odborník. Když navíc zjistil, že se točí na Mácháči, bylo rozhodnuto. Jen asi 10 km od Máchova jezera má totiž chalupu, kterou už roky zvelebuje a kde nabírá síly. „Tak jsem jim za odměnu za tu skvělou příležitost řekl, že mě nemusí na plac vozit, obstarám se sám,“ prozradil deníku Aha! Bareš. Pro něj to byla práce snů.

Seroš X: Oktopus

Video se připravuje ...

Všech pět natáčecích dnů bylo mimořádně v jednom kuse. Mohl se pohodlně vcítit do role a zůstat v ní po celou dobu prací na seriálu. „Česká televize mi vždycky udělá něčím radost. Před tím seriálem Osada, pak OKTOPUSEM,“ pochvaloval si herec.

Ve včerejší 8. epizodě s názvem Žihadla ztvárnil policistu, jenž byl před lety osobně přítomný na břehu Máchova jezera vraždě ženy. Neúnavný major Plachta v podání Jaromíra Hanzlíka (75), který se jako penzista v domově seniorů stále nudí, zachytil jistou nesrovnalost v tehdejším vyšetřování a vydal se pátrat na vlastní pěst.

Naštěstí ho následovali kapitán Dítě s kapitánkou Fáberovou neboli Miroslav Krobot (71) a Marika Šoposká (33). „Právě setkání s Jaromírem Hanzlíkem a Miroslavem Krobotem byla moje další odměna. Herci, kteří toho mají hodně za sebou, jsou v chování skromnější a příjemnější než ti, kteří odehráli pár rolí a cítí se být na vrcholu,“ konstatoval Bareš.

Tvůrce kriminálky s Hanzlíkem Jan Pachl: Dostal jsem ho na jeho ješitnost!

Video se připravuje ...

Seriálový matador

Igor Bareš točil s režisérem Janem Pachlem (46) už seriál Rapl. Na seriály je vůbec jeho televizní životopis napříč všemi stanicemi bohatý. Specialisté, Duch, Hlava Medúzy, Poldové a nemluvně, Marie Terezie, Dáma a Král, Temný Kraj, Pojišťovna štěstí, Kriminálka Anděl a samozřejmě Horákovi.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.