Zbyšek Pantůček (55) se rodině neozývá už 9 dní: Ztratil se herec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zbyšek Pantůček (55) se rodině neozývá už 9 dní: Ztratil se herec!

Takto po něm pátrá Policie ČR.
Takto po něm pátrá Policie ČR. (Foto Herminapress.cz, ara)

To snad ne! Policie od úterního večera pátrá po herci a dabérovi Zbyšku Pantůčkovi (55). Hlas Marca Darceyho (Colin Firth, 62) z filmu Deník Bridget Jonesové se nevrátil domů na Kolínsku. Jeho rodina proto zalarmovala policii.

V době uzávěrky dnešního vydání deníku Aha! stále platilo, že kriminalisté po herci, který byl dříve např. hlasem stanic ČRo Regina a ČRo Region, pátrají. Popsali ho jako muže střední postavy, s šedou barvou vlasů a modrýma očima. „Žije v okrese Kolín, není nebezpečný ani ozbrojen,“ stojí dále ve vyhlášeném pátrání. „Je vysoký 175 až 185 cm. Pokud byste ho někde spatřili, kontaktujte linku Policie ČR 158,“ dodali kriminalisté. Policie v průběhu dne oznámila, proč se na ni Pantůčkova rodina obrátila. „Pohřešovaný svému synovi sdělil, že bude cestovat. Od té doby se však rodině neozval, má nedostupný mobilní telefon a do místa bydliště se doposud nevrátil,“ oznámila mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová. Pantůčka viděla rodina naposledy před devíti dny.

Strachem Nacafe: Jiří Langmajer - premiový rozhovor

Video se připravuje ...

Kolegyně: Měl starosti

„Zbyška hledají? Panebože! On měl v poslední době starosti. Během covidu a po něm bylo méně práce a to víte, musel se ohánět,“ řekla deníku Aha! včera odpoledne jedna z Pantůčkových kolegyň, která si nepřála být jmenována.

Jiří Štěpnička: Talentovaný herec a dabér, který propůjčil svůj hlas například Harrisonu Fordovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
7. 9. 2023 • 10:09

Otec řekne synovi, že bude cestovat a hledá ho policie.... to je nějaký vtip nebo bordel ve vztazích. Přeji ať je vše, co nejdříve vpořádku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.