Pavel Novotný zkomplikoval natáčení Ulice: DĚSIVÉ ZRANĚNÍ PADOUCHA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Pavel Novotný zkomplikoval natáčení Ulice: DĚSIVÉ ZRANĚNÍ PADOUCHA!

Pavel Novotný alias Radek Mastný z Ulice prošel velkou proměnou vizáže.
Pavel Novotný alias Radek Mastný z Ulice prošel velkou proměnou vizáže.  (archiv TV Nova)

Seriálový padouch se zranil a pěkně tím scenáristům Ulice zavařil. „Uklouzl jsem po dešti v kroksech na trávě. Bylo to ve svahu, přisedl jsem si kotník,“ popisuje bolestivé zranění představitel Radka Mastného, herec Pavel Novotný (62).

Scenáristé upravují dějovou linku tak, aby Mastný mohl v dalších dílech co nejvíce sedět. Na podzim tedy budou diváci herce vídat hlavně za stolem. Přes to všechno se na jeden den musel do ateliérů dostavit a natočit scény, které se bez něj neobejdou. „Všichni byli úžasní, vyšli mi maximálně vstříc. Vozili mě na invalidním vozíčku a pořídili mi oblečení, které jsem na sebe i přes zranění dostal,“ popisuje Novotný, jak prožíval horké chvíle. Jeho trable ale ještě nekončí, čeká ho další operace, při níž mu nohu zpevní šrouby. „Věřím, že pak budu trochu mobilnější,“ doufá herec.

Když si přivodil úraz, s velkým pochopením ho ošetřili v Boskovicích, teprve pak putoval, jako starý známý, do nemocnice v Pardubicích. „Paní primářku Štěpánku Fraňkovou i celý kolektiv dobře znám. Není to tady totiž zdaleka první můj pobyt,“ prozrazuje Novotný, který má ve Východočeském divadle v Pardubicích angažmá. Herce pak opravdu pobavilo, když si přečetl, jak přesně ho zdravotníci z Boskovic v zápisu citovali. Ve chvíli, kdy se ho na příjmu zeptali, jak se má, odvětil, že posledních šedesát let nic moc...

Tento týden v Ulici: Strach o zdraví Vilmy, osudové setkání a vyděšený Miloš!

Video se připravuje ...

Podrazák

Poprvé se Pavel Novotný objevil v Ulici v roce 2006 coby šedá eminence radnice s ostrými lokty. Jeho postava se neštítí žádného podrazu, tvrdě si vyřizuje účty s protivníky. Stal se i starostou, doplatil ale na špinavé praktiky a byl odsouzen za vydírání.

Na boty doplatila i Obermaierová

Novotný není jediný, kdo doplatil na špatnou obuv. Před třemi lety si v lese zlomila kotník i hercova seriálová kolegyně Jarka Obermaierová (77) alias Vilma Nyklová. I kvůli jejímu zranění se tehdy musel přepracovat děj nekonečného seriálu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.