Vondráčková v totálním luxusu: Z kohoutku tečou miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková v totálním luxusu: Z kohoutku tečou miliony

Lucka Vondráčková na tiskovce Novy
Lucka Vondráčková na tiskovce Novy (ČTK / Šulová Kateřina)

Účinkování v nekonečném seriálu Ulice je docela slušný »vejvar«. Zpěvačka Lucie Vondráčková (43) má za svou roli učitelky Soňi inkasovat doslova snovou částku - šlo by za ni koupit majestání dům.

Ať už jsou fanoušci z působení Vondráčkové v Ulici rozradostnění, anebo ne, jedno je jisté. S Lucií se budou vídat na obrazovce roky. Televize se zpěvačkou totiž podepsala pětiletý kontrakt. Deset měsíců ročně po zhruba patnácti natáčecích dnech má Vondráčkové vynést bezmála patnáct milionů korun. 

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už dnes!

Video se připravuje ...

„Součástí herecké smlouvy je i článek o mlčenlivosti. Takže se k tomu nemůžu vyjádřit,“ zdráhala se snový výdělek potvrdit sama zpěvačka pro eXtra.cz. Potvrzení informace o výši výdělku se redakci nedostalo ani ze strany televize. „Obsah smluv herců třetím stranám standartě nesdělujeme,“ vzkázala PR managerka seriálu. 

Odhadovaná částka se odvíjí od předpokladu, že bude Vondráčková pobírat dvacet tisíc korun za natáčecí den a během celého angažmá se počet natáčecích dní nebude měnit, což je vzhledem k dynamice seriálu těžké posoudit. 

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
19. 8. 2023 • 22:07

uschi : Váš názor.. Já si zase myslím, že po smrti nezanikneme. Vymývání mozků se děje, odkdy lidstvo existuje a nedělá to jen církev. Hodí se zapnout hlavu a selektovat informace, které k nám přicházejí. Ne s otevřenými ústy přijímat všechno jako neomylnou pravdu.. Není zlem být bohatý. Ale špatné je, když se člověk k bohatství dostal podlým způsobem, falešně. Když žije jako parazit ze zotročování jiných.. A kdyby neexistovala nikde a nikdy absolutní spravedlnost, nemělo by smysl žít na této Zemi a trápit se se zlem všeho druhu, které se zde roztahuje. Zanikla by motivace snažit se o dobro, chránit své blízké. Z planety by velmi rychle vzniklo peklo, kde si každý chce urvat pro sebe, co se dá, na úkor toho druhého. Něco jako ve filmu Černočerná tma – z lidí by se možná staly podobné nestvůry těm zobákovitým monstrům. Nabraly by jejich zvyklosti.. Ale ono se to v dějinách obvykle otáčí právě tehdy, když už všechno vypadá na konec světa. A jde se dál..

lekno
19. 8. 2023 • 17:55

Ale no.. Ještě se rozpláču nakonec. ***, nehrajte si na svatouška. Vy mi nemáte co odpouštět, nic špatného jsem vám neudělala. A zase citátik.. S nimi vypadá člověk tak nějak morálnější, co ? Mějte se..

lekno
19. 8. 2023 • 17:50

Urážka, to bylo dobrý..

lekno
19. 8. 2023 • 17:40

domino22 : Navrhuji nasadit LV přímo na ulici tu historickou postel ze zámku, kde nedávno byla. Může zopakovat jako učitelka svůj již na Extra.cz zveřejněný „umělecký projev“ v úsporných hadrech. Tu postel z jejího hlučného miniklipu, kde v černém negližé tleská a pak se hýbe jako v pubertální extázi s následným skokem do postele. Šlo zřejmě o snahu kulturně vyjádřit její nestárnoucí pohybový sexy projev. Fakt „na úrovni“.. 43letá matka 2 dětí myká boky v kombinačce s kraťasy jak stará rajda z bordelu. Předvádí se ve stylu nadržené báby, co se natřásá na videu pro pablba. Jo, takové mi to celé připadá. Trapas, v jejím věku. A žádnou úroveň tam nevidím..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.