Zemětřesení v Ulici: Drama kvůli Vondráčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zemětřesení v Ulici: Drama kvůli Vondráčkové

V Ulici se Vondráčková objeví už dnes
V Ulici se Vondráčková objeví už dnes (TV Nova, Martin Hykl)

Nekonečný seriál Ulice do děje stále zatahuje nové tváře, které mají pořádně zamíchat osudy oblíbených postav. Jednou takovou má  být už ode dneška kantorka Soňa Červená v podání Lucie Vondráčkové (43). Má to ale háček. Diváci z toho nejsou příliš nadšení. 

Lucie Vondráčková je žena mnoha profesí, jako herečka se již osvědčila nejen na prknech, co znamenají svět, ale i ve filmových snímcích jako Partie, My Wacko Parents, Dědictví pod psa nebo Bůh nepřítel. Objevila se ale i v seriálech O mě se neboj nebo Specialisté. Z jejího účinkování v Ulici ale mají diváci rozporuplné pocity a  někteří dokonce mluví o tom, že se na ni přestávají dívat. 

Lucie Vondráčková a její bdruhé já v Ulici

Video se připravuje ...

„Obsadit ji do Ulice nebyl dobrý nápad. Není dobrá zpěvačka, ale ani herečka, sleduji od začátku, ale teď s tím kvůli ní končím,” nešetřila ostrými slovy jedna z divaček. „Jako zpěvačka je dobrá, ale do Ulice se zkrátka nehodí,” cituje další příznivkyni Ulice eXtra.cz. 

Sama Vondráčková se ale na svou novou roli těší, svou dnešní premiéru už avizovala i na svých sociálních sítích. „A tohle je Soňa… už brzy v Ulici,” láká diváky na Instagramu.



Přečtěte si
lekno
16. 8. 2023 • 11:23

Identifikuješ se jako „my – holky ?“ Zajímavé.. A co podpis pod tvúj ubohý kyd, zdrclamrdka marmeládová ?

zdrclamrdka
16. 8. 2023 • 04:04

Konečně dojde v "Ulici" k oživení. Stávající ženské jsou spíš okoukané trapky, které by si v jiném seriálu nevrzly."Marmeláda" je velkým přínosem a my holky ze satelitů co nemusí chodit do práce a koukaj na TV celý den se moooc těšíme. Samozřejmě že upoceným pokladním z Lídlů se to nelíbí - ale to je jejich problém.

Eva Korotvičková
16. 8. 2023 • 01:25

Ano,otrávili jste nás.Strčte jí do Ordinace nebo do ZOO.

ELLA Průšová
15. 8. 2023 • 22:27

Že jí to není trapné, když to o sobě čte? Herečka, zpěvačka a prý rozjíždí kariéru? Nebo jí tu Ulici opět tatík zaplatil, lhář a podvodník, co to vychoval za zmetka?

AliAlice
15. 8. 2023 • 11:27

j.p.to­man.­..dou­fám,že jste ten můj překlep přežil ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.