Romantika ve stínu smrti! Tohle Vondráčková s Polívkou určitě netušili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Romantika ve stínu smrti! Tohle Vondráčková s Polívkou určitě netušili

Zdeněk Polívka s Lucií Vondráčkovu v lomu Velká Amerika.
Zdeněk Polívka s Lucií Vondráčkovu v lomu Velká Amerika. (Instagram)

Doslova před pár dny ve vyhlášeném lomu Velká Amerika na Berounsku zemřeli  zhruba hodinu po sobě hned dva muži! Bohužel na přesně stejné místo teď vyrazila relaxovat také Lucie Vondráčková (43) se svým zápasníkem Zdeňkem Polívkou (25). 

„KrásyČeska, lom Velká Amerika,“ spokojeně napsala Lucie Vondráčková k fotce z aktuálního výletu. „Moc vám to sluší, moc vám fandím, Lucko,“ připsala obratem pod zpěvaččinu romantiku se Zdeňkem Polívkou jedna z fanynek. Kdyby tak jen naše hrdličky tušili, co se v tomto nádherném koutě Česka odehrálo za obrovskou tragédii!

Lucie Vondráčková přišla o svou chloubu! Podvod na fanoušky?

Video se připravuje ...

„Od záchranné služby jsme přijali hlášení o tonoucím muži. Na místě policie zjistila, že šlo o skupinu zhruba dvaceti potápěčů, pětačtyřicetiletý muž měl zřejmě zdravotní indispozici a začal se topit,“ informovala policejní mluvčí Michaela Richterová na ČTK s tím, že ani hodinová resuscitace nebyla nakonec úspěšná. Smrt ovšem ještě nedoúřadovala! „Akci záchranářů sledoval a fotil seshora devětačtyřicetiletý muž, který při tom ale spadl a utrpěl smrtelná zranění,“ následně šokovala mluvčí.

Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.