Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (42) je teď v hledáčku médií především kvůli údajnému vztahu s MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (24). K tomuto tématu se ale příliš vyjadřovat nechtěla. V rozhovoru pro idnes.cz však prozradila i jiné osobní pikantnosti. Například to, jak se jí její okolí vysmívalo kvůli oblékání.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vidím, že média zamrzla na bodě, kde se jako štěnice, stále drží buď tahle protivná, falešná zpěvačka bez talentu nebo arogantní samožerka Krainová. K tomu ještě Agáta a nehezké, protěžované holky Ivy Kubelkové.
Balde***h - Lenatko - Tesař : rychlokvašky ze Superstar prošly obrovským sítem, a výborně se umístily. Lucka Vondráčková by možná neskončila přímo v hvězdné pěchotě, ale nikdy v životě by se nedostala ani do finále. Chybí hlasový rozsah, barva, osobitost, na herečku zase talent. Ona tady prostě bez soutěžení od dětství byla, cestičku zametenou. A to všechny ty roky. Celkem hnus. Co má, to je vybudované stádečko fanatických obdivovatelů bez nároků, které jí odpustí naprosto všechno. Lhaní, podrazy, nevěry. Ubohost. A přitom ona lže i jim.
Není to zpěvačka, není to herečka, a jaký je člověk, to už taky dávno víme.
Fany, souhlas. Kdysi mě napadlo, že je škoda, že žije v Kanadě a nemůže jít do soutěže Tvoje tvář. Pak mi došlo, že tam nemůže jít z jiných důvodů. Musela by tam zpívat sama sebe, protože písně jiných autorů by nedala.
Podstatné je, že umí zahrát sympatickou a to ji živí.
fanny 22 Přesně! Jde si nakoupit oblečení, ale něco ji magicky táhne do knihkupectví, páč ona je ta intelektuálka, nad povrchní věci naprosto povznesená, hlavně potrava duše.... Pokrytec, lhářka a komediantka. A hlavně nezapomenout zmínit, že též maminka! Je čím dál trapnější. Měla by taky říct, co říkají kluci na nového potetovaného taťku, až se jim ho dibel rozhodne představit.
Komediantka zřejmě až do smrti. Nedávno propagovala luxusní zkrášlovací studio, jakési 4D masáže a hollywoodské peelingy (očividně nefungují, ale to je jedno), děkuje nóbl vlasovému studiu, kam imrvére dochází, za špičkovou péči, protože doma by na to napatlat si něco na vlasy neměla čas , a pak řekne, že si vlasy jen tak sama ustřihla nad dřezem. Skromnost sama.
Předvádí luxusní šaty, kam jiný jde v “civilu”, ona vynese značkovou róbu, ale pořád nám bude tlouct do hlavy, jak je skromná a hlavně intelektuálka.
Že neustále postuje staré fotky a vydává je za současné, to taky zřejmě patří k té skromnosti.
Lhářka a pozérka navěky.
nilud : Klídek.. Nejsem její fanatická fanynka. Myslím, že ji dost reálně vidím. Ale proč bych měla popírat, že byla a je zpěvačko-herečka, když je to pravda. Neřešila jsem, jaká je zpěvačko-herečka, nerozebírala kvalitu jejích pěvecko-hereckých výkonů. Jde mi o objektivitu. Byly zde i takové zpěvačky v minulosti, co nezvládly pořádně ani jedna a púl oktávy, měly třeba poruchu výslovnosti - ale žádný problém. Užívali si všeobecnou popularitu. Protože taky dostávali dobré hud. díla k nazpívání od talentovaných skladatelů.. LV zpívá poměrně melodicky, artikulace v pohodě - dělá, co ví. Baví ji hudba, tak ať se činí v oblasti, která ji zajímá. Mně to nevadí. Vadí mi na ní, jaká je ona dnes.. Jako by měla nefunkční svědomí, nebo co - tak to vnímám. Když jsem četla, jak se chovala během rozvodu, její řeči a vůbec. Podle mě je riskantní mít dúvěru v takovou osobu - ona se už předvedla, co je zač. Zda se to změní někdy k lepšímu, nevím..
No teď to vypadá z článku a z jejích slov, že „skromná knihomolka“ hltala celý život jednu knihu za druhou a přitom nevnímala, co má na sobě.. Ojedinělý úkaz – tahle osoba. Hadry ji nezajímaly, knihy ano. Bylo jí lhostejné, jak se nahodí, učesá, našminkuje - jak působí na lidi.. A tomu mám věřit ? Při jejím povolání zpěvačko-herečky ? Vždyť jí s visáží a odíváním zřejmě pomáha dodnes štáb profesionálů. Není to náhodou tak, že bylo někdy cíleným úmyslem nahodit se jako vagabund, neboť toho času takový styl ona brala jako součást svého image ? Kdo jí uvěří, že ji zajímají více knihy, než vlastní úprava s outfitem ? Čekám, kdy prohlásí, že její celoživotní vzor byla matka Tereza, nebo jiná světice.. Připadá mi ten patos zase jen jako projev herečky, co hraje divadlo - nonstop až do konce..
ella : Jo, nikomu nic ona nedávala ? A na co ty peníze jakože utrácela ? Na luxusní bydlení, na hadry, šperky, kabelky, na dovolené, nebo na milence ? Možná si s nimi ustlala truhlu před smrtí ! ! Aby měla připravené finance k zajištění kvalitního bydlení na druhém světě, že ?
Podle mě, až tam docházelo ke zpronevěře peněz, dělo se to za jejími zády. Matka Tereza už byla starší v době, kdy začaly přicházet větší fin. dary nebo dotace a zřejmě měla na to lidi, kteří měli ty peníze dát tam, kde se dohodli. Možná se vše neudálo kompletně podle dohody, peníze mizely a ona už nemusela mít všechno pod kontrolou. Třeba jim 100% dúvěřovala, co byla chyba. Sama přiznala, že i ona dělala chyby.
ella : Nevěřím, že by ty peníze schovávala pro sebe, hloupost. Chodila ve svých jednoduchých šatech celý život, založila množství dobročinných a zdrav. zařízení pro chudé ve světě. Na sklonku života už asi nemohla a nestihala kontrolovat chod financí v nich a to, jaké jsou v nich podmínky. Fungovala spíše jako reklama (její jméno) pro žádosti o finance od sponzorů a je možné, že ty pak skončily někdy jinde, než jí bylo řečeno. Svůj život obětovala pro chudé, vyčerpala se pro ně. Snažila se, aby ti posbíraní z ulice po uzdravení mohli žít jako lidé – dostávali jí prostřednictvím třeba pozemek a skromné obydlí, aby mohli začít. Ano, dělala vše asi trochu fanaticky - makala víc, než její tělo stačilo. Ale zlá nebyla..
ella : Nemusí ti být líto, je to tvůj názor. Nebudu kvůli tomu truchlit. Nakonec, my dvě stejně celou pravdu o její osobě, o jejím životě kompletně neznáme. Ona už nežije, nemůže se vyjádřit.. A tak subjektivní hodnocení dúvěryhodnosti rozličných informací z více zdrojů, od různých lidí, co všechno o ní mluvili a popsali – se odvíjí pak už jen obvykle od toho, které z nich budeš pokládat za pravdivé a které ne. Každý si může myslet, co chce a mít svůj názor - vždyť vlastní svou hlavu a své myšlenky. Tedy měl by vlastnit, že..