O tomhle Vondráčková snila od útlého dětství: A ještě těch peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

O tomhle Vondráčková snila od útlého dětství: A ještě těch peněz!

Stále půvabná Lucie Vondráčková rozhodně nevypadá na svůj věk
Stále půvabná Lucie Vondráčková rozhodně nevypadá na svůj věk (profimedia.cz)

„Měla jsem i veterinářské období, ale pak zase přišla zpátky ta učitelka ve mně. A právě na profesorky všeho druhu mám poslední dobou velké štěstí před kamerou. Je to vždycky jako splněný sen," libuje si Lucie Vondráčková ohledně nové role pedagožky v Ulici. Dusit žáky v seriálu hodlá tělesnou výchovu a angličtinou!

„Zrovna tahle dvojkombinace mi naprosto vyhovuje. Angličtinu jsem chtěla učit vždycky a tělák bych snad nějak dala. I když to, co dělá moje Soňa v Ulici, hecování a neustálé motivování. Na to bych asi plíce neměla," přiznala třiačtyřicetiletá Lucie Vondráčková.

Mrkněte na video s Lucií Vondráčkovou:

Video se připravuje ...

„S každým natáčením ji poznávám víc a víc. Někdy musí jít hlavně Otíkovi (Filip Rajmont) dost na nervy, protože je jako ze zrychleného vlaku a má oči všude. Ani myš jí neunikne. To já mám věci asi víc na háku. Jsem spíš takový fatalista. Co bude, bude, co nebude, asi být nemělo," prozradila herečka na eXtra.cz.

Mrkněte na video s Lucií Vondráčkovou:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.