Vondráčková proti vráskám? Stojí to velké úsilí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vondráčková proti vráskám? Stojí to velké úsilí...

Lucka Vondráčková s věkem nebojuje
Lucka Vondráčková s věkem nebojuje (ČTK / Šulová Kateřina)

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (43) se pohybuje ve vodách šoubyznysu od útlého mládí, sta tisíce jejích příznivců ji tak sleduje již pěknou řádku let. Shodují se na jediném - Lucie pořád vypadá jako holčička. 

Žádné vylepšováky na klinikách plastické a estetické chirurgie ale nečekejte. Lucie má totiž úplně jiný recept na to, jak si udržet svěží vzhled. Sází na zdravý životní styl a příliv endorfinů. 

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už dnes!

Video se připravuje ...

„Mám pocit, že nejhorší je bojovat proti času. Když člověk tak pluje, tak je to jako když plujete s řekou, ale když plujete proti proudu, tak to stojí velké úsilí. Já si tak pluji s proudem, stárnu, všichni stárneme a je to v pořádku,“ prozradila deníku Super.cz. 

V kondici ji také udržují její dva synové, Matyáš a Adam, se kterými se honí za zážitky. „Daří se nám hezky, jsem pořád s kluky. A když s nima nejsem, tak jsem stejně s nima. Teď máme krásné prázdniny, jezdíme po všech čertech a je nám spolu prostě dobře,“ tvrdí. 

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
27. 8. 2023 • 08:32

Jako lže snadno i v jiných věcech, lže i v tomto.

fany22
22. 8. 2023 • 18:53

Naprosto přesně řečeno.

Dianthos
22. 8. 2023 • 18:24

Lucka je tak spokojena se svými vráskami, že na si na fotografiích není ani podobná, jak je upravuje. A samozřejmě těch plastik má za sebou řadu. Jak už zde bylo zmiňováno, především nos a prsa. Kolik má v sobě botoxu, případného vytažení kůžena obličeji, to ví jen ona.

Jaroslava Kuresova
22. 8. 2023 • 17:46

Mohla by se učit zpěvu,­vkusu,­elegan­ci a zkusit se vypadat jako její teta Helena naše ikona . Lucie se neumí ani slušně chovat a být vděčná třeba právě své skvělé krásné tetě že díky níž je dnes tam kde je místo vděku na ni hází špínu a ani omluvit se neumí pro mě existuje jen jedna Vondráčková -Helenka

lekno
22. 8. 2023 • 15:07

Bulvár tak brzy nepřestane s přehnaným lichotením ohledně LV. Kdyby tam aspoň byla objektivita. Ale to by chtěl člověk od nich moc.. Jako holčička tedy fakt ona dnes nevypadá. Už jen ten její smích.. Je mega-zkušený. Vidno ledacos i přes filtry, počítačové úpravy.. Kecy o nepoužití estetické a plastické chirurgie zaberou možná na nevidomého nebo pablba.. Myslím, že Lucinka má za sebou nějaké plastické úpravy. Modelace a zmenšení prsou po kojení, nos, vyhlazené čelo.. Další úpravy budou zřejmě časem pokračovat – v utajení, samozřejmě.. Ano, stojí to velké úsilí - dát na plastiku peníze. Chápu.. Při její povaze bude asi velmi obtížné : vybrat penízky z narvané pokladničky pro ten účel. Není žádná legrace - takový život celebritky, soustavně opěvované bulvárem..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.