Velká událost u Kolečka a Vignerové: Záletný režisér sbalil kufry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velká událost u Kolečka a Vignerové: Záletný režisér sbalil kufry

Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem a synem Jiříkem
Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem a synem Jiříkem (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Mají si co vynahrazovat, třeba sny, které měli ještě před aférkou režiséra s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). Jeden z nich právě ožil. Manželé Aneta Kolečko Vignerová (35) a Petr Kolečko (38) se vydali na cestu do Ameriky!

Dva týdny jen pro ně dva v zemi nekonečných možností. Aneta Vignerová a Petr Kolečko nechali péči o syna Jiříka (3,5) na babičce a odcestovali za velkou louži. 

Scenárista Kolečko na psím festivalu: Napsal jsem Dykovi na tělo roli pudla!

Video se připravuje ...

„Kdysi jsem v Americe byla pracovně jako modelka, a když jsme s Petrem začínali chodit, tak jsme si slíbili, že do USA poletíme. Ale pak jsem byla těhotná, Jiříček malej, pak byly nějaké problémy, svatba a až teď na to konečně byl čas. Bylo to nádherné, hodně jsme cestovali, poznávali, stále toho mám plnou hlavu,“ svěřila se Blesku modelka. 

„Určitě jsme nevymetali obchodní centra a nakupovali, za prvé máme všeho dost a navíc už to není takový boom. Ale jeden kufr navíc jsme přikoupili na dárky pro děti a hlavně, aby se nám tam vešel obří Spiderman pro Jiříčka. Bez toho jsme nemohli přiletět domů,“ básnila také Aneta. „Hrozně se nám stýskalo, ale u mamky se měl dobře. Takhle dlouho jsme od sebe byli poprvé,“ dodala. 

Kolečko pro Blesk o svých začátcích, básničkách i průšvihu kvůli syfilidě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
6. 9. 2023 • 17:40

Určitě nejen Spidermana,měli byste ho doslova zasypat těmi emerickými kýči.Možná můžete v Hullywůdu zpeněžit svoji love-stooory.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.