Nesvačilová po rozchodu: Klinická smrt a slzy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nesvačilová po rozchodu: Klinická smrt a slzy?

Denisa je vděčná za pomoc v těžkých chvílích
Denisa je vděčná za pomoc v těžkých chvílích (Archiv)

Poslední měsíce byly pro herečku Denisu Nesvačilovou (31) extrémně náročné, vyčerpávající milostný trojúhelník vyvrcholil tajnou svatbou Anety Vignerové (35) a Petra Kolečka (38), o které se Denisa dozvěděla za poměrně nešťastných okolností až z médií. Rána, kterou utrpěla, se však pomalu, ale jistě, zaceluje. Mimo jiné i díky vědmě, hraběnce Karle Lažanské, která Denise stála oporou v nejtěžších momentech. Za to se jí rozhodla vyjádřit svůj dík. 

Karla Lažanská není jen hraběnkou ze slavného šlechtického rodu, ale má i vizionářské schopnosti, v roce 2002 předpověděla povodně, následně i úspěch Andreje Babiše. Svou schopnost vidět budoucnost odhalila poté, co doslova přežila vlastní smrt. 

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...

„Měla jsem klinickou smrt. Šla jsem si do toho svého prozářeného obzoru, tam jsem viděla nějaké úžasné bytosti, bylo to nádherné,“ popsala jednou Vědma pro magazín Cesty k sobě. Od té doby se věcem mezi nebem a zemí věnuje do větší hloubky a tvrdí, že dokáže předpovědět například i datum a způsob smrti či narození miminek. 

Co předpověděla samotné Nesvačilové, zůstává pod pokličkou, nicméně na Denise je vidno vděk. „Paní hraběnka Karla Lažanská. V její přítomnosti teprve poznáte pravý význam označení dobrá duše. Nejenže podporuje spoustu charitativních akcí, ona si vás vyhmátne, sleduje váš život a v tu nejlepší možnou chvíli se zjeví, udělá vám křížek na čele a pár slovy vás rozbrečí tak, jako dlouho nikdo,“ vysekla jí poklonu skrze sociální sítě a dodala: „V době, kdy nemáte pevnou půdu pod nohama, vás chytne pevně v podpaží a drží váš krok. A když máte to veliké štěstí, přijme vás za vlastní a zkrátka víte, že svět ještě nepřišel o svou nádhernou poezii. Je mi ohromnou ctí být v jejím zorném poli." 

Denisa Nesvačilová překvapuje: Pochvalná reakce bývalého na její fotky v Playboyi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.