Saša Rašilov v Půlnoční zpovědi: Nechali ho zavraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Saša Rašilov v Půlnoční zpovědi: Nechali ho zavraždit!

Saša Rašilov v rukou maskérů.
Saša Rašilov v rukou maskérů.  (Foto FTV Prima)

Postava architekta Oldy, největšího záporáka v primácké minisérii Půlnoční zpověď, skončí stejně špatně jako na začátku Marianna neboli Denisa Nesvačilová (31). Rukou vraha sejde i Saša Rašilov (50). „Nejtěžší úkol na mě čekal po samotné vraždě,“ prozradil herec.

Byla strašná zima a ještě foukal ledový vítr. „Musel jsem se hodně hlídat, abych se neklepal,“ přiznal Saša. Točilo se na opuštěné silnici a auto muselo mít kvůli kameramanům otevřená okna. Rvačka s Lamborou „I rvačka, kterou jsem měl s Márou Lamborou, byla náročná. Radili nám kaskadéři, kteří přesně vědí, jak má rvačka nebo násilí před kamerou vypadat. Hlavní je, aby se nikomu nic nestalo, a vše proběhlo pro herce bezpečně,“ zdůraznil herec spolu s Kateřinou Bártů (48), jednou z autorek seriálu.

Herec Saša Rašilov: Za alkoholem udělal tlustou čáru!

Video se připravuje ...

Zoufalý člověk

Díky Půlnoční zpovědi si Rašilov zase jednou zahrál darebáka. „Bylo načase. Negativní postavy jsou zajímavé a jejich příběhy taky. A myslím, že Olda není úplně špatný. Je to zoufalý člověk a je strašně zajímavé hledat motivace pro jeho obhajobu,“ dodal Rašilov.

Maskot dvojčat

Saša Rašilov patří k hercům, pro něž dvojčata Kateřina a Jitka Bártů rády píší role. Už si zahrál v jejich seriálech Velmi křehké vztahy, Nadměrné maličkosti a Temný Kraj. „Jsem takový jejich maskot,“ směje se herec

Herec Saša Rašilov: Roli Karla Svobody (†68) v minisérii Iveta si vybojoval! Co vše pro to udělal?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.