Vignerová a Nesvačilová: Plavkový souboj Kolečkových múz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vignerová a Nesvačilová: Plavkový souboj Kolečkových múz

Vignerová nebo Nesvačilová? Obě jsou neskutečně sexy!
Vignerová nebo Nesvačilová? Obě jsou neskutečně sexy! (Instagram)

I když je každá úplně jiná, jsou ženy scenáristy Petra Kolečka (39) opravdu sexy. Jak bývalá milenka herečka Denisa Nesvačilová (32), tak i manželka, modelka Aneta Vignerová (35). V plavkách jim to sekne obzvlášť!

Milostné kolečko scenáristy Kolečka před časem bavilo národ. Od partnerky k milence, od milenky k partnerce, odtud návrat k milence, který skončil krvavým zraněním ruky, následný útěk k partnerce, z níž vzápětí učinil svou ženu... Jen málokdo se ale muži, jenž stojí za seriály Most! či Osada, divil. Obě jsou totiž velmi půvabné. A na dovolené to zvlášť vynikne.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

Jako kdyby se snad domluvily (nebo si dělají naschvály), nahrávají na sociální sítě podobné snímky. Když Miss 2009 Vignerová dala na odiv štíhlé tělíčko v plavkách, nahrála na instagram fotku v bikinách i hvězda Dobrých zpráv Nesvačilová. Podivným řízením osudu si v tu samou chvíli dokonce zvolily i stejný vzor – obě měly bikiny s motivem leopardí kůže. Když pak Aneta ukázala, že jí u moře dělá společnost manžel, Denisa přidala snímek, kde se tulí k mamince. Zdá se, že tahle tichá válka jen tak neskončí...

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
30. 8. 2023 • 11:43

Mě vylekala fotka č. 25/35. To je nápad, nosit takový řetízek/náhrdelník, aby se mi ještě víc zařezával do krku...
------------
Mně se líbí Aneta Vignerová. I z důvodu, že mně se líbí Romky. Každopádně její vítězství v soutěži krásy, s titulem nejhezčí dívka České republiky, jsem doma u televizoru upřímně doopravdy slavil, protože jsem škodolibej.

AHel
30. 8. 2023 • 10:22

Obě zachyceny sice v plavkách ale v šílených pozicích, obě vypadají hrbatě a divně. Nevím, proč chodí dámy po třicítce bez podprsenek, vypadají trapně a ty bradavky, troufám si říci, že se někde v hlouby duše cití nedobře ale dnešní bonton to nakazuje, tak jdu také jako lehká holka. Rozum do hrsti.V podprsence nebudete "horší".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.