V Praze se otvírá luxusní Cabaret: Blyštivá show i sexy kočky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

V Praze se otvírá luxusní Cabaret: Blyštivá show i sexy kočky!

Celá sexy kabaretní parta.
Celá sexy kabaretní parta. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Hluboké výstřihy, vysoké podpatky, odhalené zadečky, ale i zpěv, tanec, akrobacie a erotika rozsvítí od 21. října pražskou Hybernii. Paříž má Moulin Rouge, Amerika Cirque du Soleil a Praha – Czech Cabaret Show!

Na pódiu se budou vlnit Felicita Prokešová (26), Karolína Thótová (30) i Michaela Dinhová (30). Moderní cirkus, kabaret, i muzikál, zkrátka jedno velké varieté. Velká blyštivá show světového formátu se bude hrát dvakrát do měsíce a bude se opravdu na co těšit.

„Chceme, aby si i divák celou show opravdu užil se vším všudy, a tak všechny prosím, aby dbali na předepsané oblečení, kterým je creative black tie. (Tedy pro pány smoking, pro dámy večerní šaty – pozn. red.) Při nedodržení je možné, že jim nebude vstup do divadla zpřístupněn,“ upozorňuje návštěvníky principálka Czech Cabaretu Nikol Prokešová (37), která se všemi účinkujícími už čtyři měsíce zkouší, řeší každý detail, image i styling. Podobná show dosud byla k vidění jen na pražských Vinohracech v Royal theatre & Club Chic.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.