Dcera Urbánkové Jana Fabiánová: Sexy v kabaretu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Urbánkové Jana Fabiánová: Sexy v kabaretu!

Na roli klaunky se velmi těší. Jana zde uplatní nejen své pěvecké nadání, ale i léta náročných tanečních tréninků.
Na roli klaunky se velmi těší. Jana zde uplatní nejen své pěvecké nadání, ale i léta náročných tanečních tréninků. (Foto Lenka Chalupská, Czech Cabaret Show, Facebook.com, C. Boecklin)

Takhle sexy jste Janu Fabiánovou (40) ještě neviděli! I když byla nucena odložit přípravy své svatby na jaro, odpočinku si moc nedopřála a naskočila hned do náročných zkoušek nového představení Czech Cabaret Show.

Dcera zpěvačky Nadi Urbánkové (80) má v novém projektu jednu z hlavních pěveckých a tanečních rolí. „Musím přiznat, že to je tanečně nejnáročnější projekt, který jsem kdy dělala,“ prozradila deníku Aha! Jana. „Má to tedy jednu nevýhodu, když přijdu domů, doslova vyluxuju ledničku,“ řekla se smíchem. Snad občas něco nechá i svému snoubenci Dinovi (46), aby k jejich březnové svatbě opravdu došlo.

V celé show se objevuje přes stovku úchvatných kostýmů a blonďatá kráska už se nemůže dočkat, až některé z nich představí na premiéře 16. prosince v pražském Royal Theater. „Dostala jsem krásnou příležitost zahrát si pestrou škálu charakterů, což mi dělá obrovskou radost,“ svěřila nadšeně Fabiánová.

Dcera Nadi Urbánkové chystá veselku! Podruhé řekne ANO Američanovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.