Sexuální predátor Cimický: Obvinění přibývají... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexuální predátor Cimický: Obvinění přibývají...

Kromě Jany Fabiánové má s Janem Cimickým špatné zkušenosti i Kristýna Frejová
Kromě Jany Fabiánové má s Janem Cimickým špatné zkušenosti i Kristýna Frejová (archiv)

Když zpěvačka Jana Fabiánová (42) obvinila psychiatra Jana Cimického (73) ze sexuálního napadení, mnozí se domnívali, že šlo pouze o výkřik do tmy, nad jehož pravdivostí visela řada pochybností. Jenže teď se začaly ozývat další ženy...

Jana Fabiánová už dříve promluvila, že se stala obětí sexuálního napadení nejmenovaného psychiatra, až na státní svátek 28. října, kdy byla zveřejněna jména osobností, jež mají být vyznamenány prezidentem Milošem Zemanem (77), označila za onoho muže Cimického a protestovala tím proti jeho vyznamenání.

„Mlčela jsem mnoho let, protože mě tehdy moje matka, paní Naďa Urbánková, varovala před důsledky zveřejnění celé situace a rizika pomsty od agresora. Protestuji tímto veřejně proti ocenění Jana Cimického prezidentem České republiky. Podle mého názoru měl MUDr. Jan Cimický již dávno odejít z veřejného prostoru a doufat, že jeho oběti budou i nadále mlčet,“ napsala na sociální sítě. Pochyby ale vyvolala poté, co příspěvek rychle smazala. To už jej ale vidělo dost lidí na to, aby se situace začala veřejně řešit. 

Pondělní Prostřeno!: Jana Fabiánová zmate soutěžící

Video se připravuje ...

I když na dotaz Aha! Cimický popřel svou vinu prostřednictvím sms, nyní bojuje s výpověďmi dalších obětí. V pořadu 168 hodin promluvila i další z obětí, která se léčila pro úzkosti a kterou měl Cimický opakovaně nutit k orálnímu sexu. „Potom, co se to stalo, jsem se vyzvracela, protože se mi udělalo špatně. On se tomu spíš smál: ‚Ježíš, holka, na to si zvykneš‘. A dal mi přednášku o tom, jak je sperma strašně zdravé,“ sdělila žena, která následně i přiznala, že ji Cimický následně denně znásilňoval a vyhrožoval jí elektrošoky, když to někomu řekne. 

Podle Lidových novin nešlo o ojedinělý případ, Cimický patrně obtěžoval i další pacientky. Podobné incidenty potvrdil i Zdeněk Bašný, tehdejší ředitel Psychiatrické nemocnice Bohnice. Ten České televizi sdělil, že Cimický byl odejit právě pro sexuální obtěžování pacientek. 

Jana Fabiánová v Prostřeno!: Vánoční historka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
2. 1. 2022 • 14:15

je to arogantní a namyšlená rádoby Celebrita, všude se nacpe.

mika
2. 1. 2022 • 14:13

Bašný o tom očividně věděl a neoznámil to????? Potrestat i jeho!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.