Zkažené Vánoce Nadi Urbánkové (80): SMRT A... NEUVIDÍ DCERU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zkažené Vánoce Nadi Urbánkové (80): SMRT A... NEUVIDÍ DCERU!

Naďa Urbánková
Naďa Urbánková (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Červené lampičky, péřová boa a dívky v proklatě krátkých třpytivých šatech. Mezi nimi sedí jedna z prvních dam českého popu. Naďa Urbánková (80) přišla podpořit kabaretní premiéru své dcery Jany Fabiánové (42) a alespoň na chvilku zapomenout na rodinnou tragédii, kterou teď obě prožívají. A ovlivní i Vánoce.

Naďa se usmívá, když vzpomíná na své působení v divadle Semafor, které jí prostředí Divadla Le Royal tak moc připomíná. Když ale přijde řeč na Vánoce, zaleskne se jí slza v očích.

Zrušená svatba

„Promiňte, já si nechci rozmazat oči, vše se zhatilo. Ale Janička to všechno úžasně zvládá,“ usmívala se Urbánková smutně. Jak už Aha! informovalo, nastávající tchán její dcery totiž minulý týden nečekaně zemřel v Indii následkem zcela banální operace. „Všichni jsme plakali, on nás měl rád a Janu měl strašně moc rád,“ prozradila deníku Aha! Naďa na premiéře Czech Cabaret Show. Již jednou odloženou svatbu na jaro tak museli opět zrušit.

Každý bude sám

Snoubenec Dino (46) je stále v Indii, ale rodina doufala, že by mohli koned roku strávit společně v Praze. To se ale bohužel nepodaří. Není jisté, zda se Dino vrátí. Navíc Naďa je o Vánocích pracovně velmi vytížená, a tak nejkrásnější svátky v roce prožije bez dcery. „Budeme spolu pak třeba v lednu,“ doufá Urbánková.

Předpověď čarodějky Růžičkové

Jana Fabiánová ten večer tančila a zpívala na maximum a maminka Naďa byla na svou dceru právem pyšná. „Víte, když jsem byla těhotná, řekla mi známá čarodějka Helenka Růžičková, že to bude holka a bude mít talent na všechno. A taky mi řekla, ať se neopovažuju jí v tom bránit! Já trochu bránila, vím, co to obnáší, ale jsem na ni neskutečně pyšná,“ řekla Aha! Urbánková o své dceři.

Žák má doma sexy dračici

Dcera herce Zdeňka Žáka (67) Zuzana, známá např. z pohádky Když draka bolí hlava, vystavila své vnady i krásný hlas a písničkou o penězích pobavila vyprodaný sál. Tatínek jí bedlivě držel palce a na konci představení jen zářil oprávněnou hrdostí na výkon své dcery.

Brácha Agáty je vrhač nožů

Režisér Jiří Hanych (61) přišel podpořit Martina Čumpelíka, syna z prvního manželství své druhé manželky Barbory, která byla navíc kamarádkou jeho první ženy Veroniky Žilkové (58). Nevlastní bratr Agáty Prachařové, rozené Hanychové (34) se už několik let věnuje vrhání nožů. Při nácviku si někdy půjčí jako cíl i svou rodinu. „Jim se to asi moc nelíbí, protože jso pak vždycky jak zařezaní,“ směje se Čumpelík.

Dcera Nadi Urbánkové chystá veselku! Podruhé řekne ANO Američanovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.