Moderátorka Petra Svoboda (40) ukázala sexy výstřih bez podprsenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátorka Petra Svoboda (40) ukázala sexy výstřih bez podprsenky!

Petra Svoboda
Petra Svoboda (Foto ara)

Sexy moderátorka televize Nova Petra Křivková Svoboda (40) se toho nebojí. Na akci Firma roku 2O23 vystavila na obdiv svoje vnady a bylo na co koukat. Maminka dvou dětí vypadá fantasticky!

Petra se netají tím, že žije zdravím životním stylem, a tak i po dvou dětech si může vzít na sebe cokoli. „Šaty jsou trošku odvážnější, ale říkala jsem si proč ne. V poslední době jsem zhubla a hlídám se, navíc je před Vánoci, tak než se pořádně nacpu, tak proč to teď neukázat,“ svěřila se smíchem v očích Petra, která měla na sobě šaty za 15 tisíc korun.

Sexy zprávařka Svoboda (40): Tajemství věčné krásy!

Video se připravuje ...

Na předávání cen k Firmám a Živnostníkům roku přišla s kamarádkou. Manžel Ondřej prý na ty to večírky moc není. „Manžel má práce až nad hlavu, a tak mě doprovodila na Žofín kamarádka Adéla. Chtěla jsem návštěvou podpořit naše firmy a velice tomu to projektu fandím a hlavně jsem velká fanynka skupiny Chinaski, která tu dnes vystupovala, a tak jsem si to perfektně užila,“ dodala Petra, kterou můžete vidět ve zpravodajství na obrazovkách televize Nova.

Petra Svoboda: Dceři se už do vkusu netrefím, já bych podtrhla křivky, ona je schovává

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.