Kolečko pukne žárlivostí: Nesvačilová klofla fešáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kolečko pukne žárlivostí: Nesvačilová klofla fešáka!

Letní programová party FTV Prima: Denisa Nesvačilová dorazila v dobré náladičce.
Letní programová party FTV Prima: Denisa Nesvačilová dorazila v dobré náladičce. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Po rozchodu se scénáristou Petrem Kolečkem (38) se Denisa Nesvačilová (31) dlouho soustředila především na práci. Jenže zdá se, že i přes nabitý program našla čas i na lásku. Už podruhé totiž vyvedla vousatého sympaťáka, se kterým i ochotně zapózovala. 

Poprvé se Nesvačilová ve společnosti tohoto fešáka objevila ve Varech, poté na párty Primy a nyní jí dělal doprovod i na otevíračce módního obchodního domu HalfPrice, kde jako milovnice módy nemohla chybět. 

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu!

Video se připravuje ...

„Jsou značky, které jsem si oblíbila a jsou značky, co ráda nemám. Nebojím se do módy investovat, protože si myslím, že drahá kabelka vydrží klidně čtyřicet let, když se o ni staráte. Může se jednat i o sběratelské kousky, takže já se toho neštítím a pár takových dražších kabelek jsem si pořídila. Prostě si je občas dopřeju. Na druhou stranu jsem si vědoma toho, že drahá kabelka neurčuje hodnotu člověka. Můžou být lidé, kteří na to kašlou, přitom jsou daleko lepší než ti, co se doma stylují dvě hodiny,“ podělila se o svůj zájem o módní kousky. Ke svému doprovodu však byla skoupá na slovo. Zda jde skutečně o novou známost, anebo jen o kamaráda, kterých má Denisa mnoho, ukáže až čas.

Nedávno však pro eXtra.cz naznačila, že je těžké životní období za ní a na sled posledních dní, kdy scénárista den před odletem zrušil romantický výlet do zahraničí, aby si následující den mohl v utajení vzít Anetu Vignerovou (35), nyní kouká s vděčností. 

„Věci je potřeba co nejrychleji přijmout a nepatlat se v nich. Říct si, že se to stalo asi z nějakého důvodu. Na to já hodně věřím. A hrozně se mi ulevilo ve chvíli, kdy jsem celkem rychle pochopila – myslím celkem rychle na to, že to mohlo trvat taky třeba léta – že se to nestalo mně, ale stalo se to pro mě,“ řekla. 

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
martinfruhaufm
8. 1. 2024 • 09:07

Je dobré, že se objevila taková nezastoupená tvář, je to tvář hvězdy.

Vendy O
25. 9. 2023 • 17:43

Je to dobrá herečka. Pěkně to hraje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.