Zakulacený Kolečko na scéně: Méně vykrmovat, radí lidé Anetě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zakulacený Kolečko na scéně: Méně vykrmovat, radí lidé Anetě

Petr Kolečko a Aneta Vignerová
Petr Kolečko a Aneta Vignerová (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl)

Zdá se, že modelka Aneta Vignerová (35) plní své manželské povinnosti na jedničku. Svému muži Petru Kolečkovi (39) očividně často vyvařuje, protože se pořádně zakulatil!

Pár si prošel krušnými chvílemi. Ještě před pár měsíci totiž Petr svou milovanou Anetu i s jejich synem Jiříkem opustil a začal veřejně randit s herečkou Denisou Nesvačilovou (32). Ze dne na den ale jejich láska skončila a on se objevil u oltáře s Vignerovou, která mu dala druhou šanci. Od té doby modelka sdílí na svých sociálních sítích fotky a videa její šťastné rodinky.

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně

Video se připravuje ...

I když Aneta svému muži vše odpustila, její fanoušci nikoli. Kolečkovu zradu modelce stále předhazují v komentářích. „No nevím, jestli je rozumné chlubit se s takovým chlapem. Žena, která si sama sebe váží, by s takovým mužem nebyla,“ napsala jedna z Anetiných sledujících k jejich společné manželské fotce. „Až na toho debila uprostřed jste nádherný,“ napsala další ke snímku, kde je rodina kompletní i se synem Jiříkem.

Někteří si všimli, že Petr navíc výrazně přibral. „Kolečko se nám nějak zakulacuje a tvarohovatí,“ napsala fanynka Olina k videu. „Méně vykrmovat,“ radí další. Vignerová si ale z ošklivých komentářů nic nedělá. Nejdůležitější pro ni je, že je její rodina znovu pohromadě a jsou spolu šťastní.

Scenárista Kolečko na psím festivalu: Napsal jsem Dykovi na tělo roli pudla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
30. 7. 2023 • 14:34

Kolečko už neví kde si napravit reputaci a napravit image potrhleho proutnika. Teď to zkouší přes psy.Chudaci psi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.