Ostrá hádka Vignerové a Kolečka? Modelka konečně promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Ostrá hádka Vignerové a Kolečka? Modelka konečně promluvila!

Kolečko, Vignerová a Nesvačilová se potkali v jednom baru...
Kolečko, Vignerová a Nesvačilová se potkali v jednom baru... (Archiv CNC)

Ani návštěva filmového festivalu v Karlových Varech se pro manželský pár Anetu Vignerovou (35) a Petra Kolečka (39) nenesla v klidném duchu. Nejprve byli fotoreportéry Super.cz přistiženi při na první pohled vyostřené debatě, poté se v klubu Becher’s setkali s Kolečkovou exmilenkou, herečkou Denisou Nesvačilovou (31). K událostem posledních dní se nyní modelka vyjádřila.

Být na očích s sebou přináší svá pro i proti. Své o tom ví i čerství manželé, kteří se účastnili filmového festivalu, a ani zde se nevyhnuli pozornosti. Během jednoho večera byli Aneta Vignerová a Petr Kolečko zachyceni při konverzaci, kde nebyla nouze o přísné výrazy a velká gesta.

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu!

Video se připravuje ...

Mnozí proto usoudili, že se na první pohled znovu zamilovaný pár umí mimo zraky veřejnosti pěkně porafat. Veškeré spekulace se ovšem Aneta snažila vyvrátit na svém instagramovém profilu. „Moc jsme si letošní Vary užili a opravdu žádné hádky se nekonaly, jak se teď stále někde dočítám,“ cituje modelku server eXtra.cz.

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
7. 7. 2023 • 21:53

Žen její Čičmunda Kolečko je asi pěkně zakomplexovany a já se mu nedivím. Je to opicak ošklivej já bych ho nechtěla ani s těma jeho prachama. Ta jeho exmilenka může být ráda že to odnesla ta Vignerova.

miroslava13
7. 7. 2023 • 13:32

prolhaná Vignerka. Kdo si myslí, že jí uvěří? Je to komedie neskutečná!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.