Radost u Kolečka a Vignerové: Bude to holčička? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Radost u Kolečka a Vignerové: Bude to holčička?

Aneta Vignerová s manželem
Aneta Vignerová s manželem  (Martin Hykl)

O druhém těhotenství manželky Petra Kolečka (39), Anety (34), se spekulovalo už krátce po jejich rychlé svatbě! Modelka se objevila na několika akcích, kde nepila žádný alkohol, což mnozí pochopili zcela jednoznačně. Zprávy se nakonec ale nepotvrdily. Teď to ale vypadá o poznání nadějněji!

Anetě Vignerové se totiž začalo pořádně kulatit bříško, zprávy o možném požehnaném stavu maminky Jiříka přinesl i server Život v Česku. Podezření se začalo vířit bleskově poté, co modelka na Instagramu sdílela, co posnídala. Šlo o tuňáka s balzamikem. Sama Vignerová k tomu podotkla, že nyní mívá zvláštní chutě.

Rajcovní přehlídka ve Varech! Polonahé modelky i Vignerová bez sukně

Video se připravuje ...

Na Svatého Martina pak publikovala snímek, kde se jí i pod volným tričkem viditelně rýsuje břicho, což už patrně nebude jen špatný úhel anebo pozůstatek vydatného hodování. 

Vignerové bříško je už nepřehlédnutelné.

Snímek vzbudil vlnu otázek i u fanoušků. „Aneto, nejste těhotná,“ objevuje se jí například v komentářích. „Gratuluji, už je to vidět,“ píše další. Sledující modelce také přejí, aby porodila holčičku a Jiříkovi tak přibyla sestřička. Manželé zprávu  nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. Zatím, vše tedy ukáže až čas...

Scenárista Kolečko na psím festivalu: Napsal jsem Dykovi na tělo roli pudla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Elis-1111
27. 11. 2023 • 18:13

Je krásná ,nádherná žena.

Uživatel_973012
17. 11. 2023 • 17:43

Je to opravdu škaredá ušatá ženská. Úplný babochlap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.