Nesvačilová na Playboy párty: To je Denisin záchranář | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nesvačilová na Playboy párty: To je Denisin záchranář

Denisa Nesvačilová
Denisa Nesvačilová (Profimedia)

Na Playboy párty vyrazila řada známých krásek, z nichž některé se už na titulce nejslavnějšího pánského časopisu v minulosti objevily. Byla mezi nimi herečka Denisa Nesvačilová (32) v pánském doprovodu!

Obálku Playboye ozdobila Denisa Nesvačilová v červnu loňského roku. „Bylo to pompézní. Fotili jsme v Londýně a letěli soukromým letadlem. Bylo to celý krásný a snový. Šla bych do toho znovu, protože mám Playboy v srdci,“ rozplývala se ještě zrzka, která během privátního letu nafotila sérii žhavých fotek. Zároveň ale přiznala, že víc sexy se cítí při jiných příležitostech. „Nejvíc asi v někde v přírodě na procházce v kraťasech a tílku, nebo když se válím na trávě u rybníka,“ směje se herečka.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

Na párty Denisu doprovodil stylista Dominik Navrátil. „Je to poslední dobou můj dvorní kamarád, protože mě zachraňuje,“ upřesnila herečka, která se také stala tváří Dominikovy nové kolekce. Na snímku je vlevo vedle Denisky.

Playboy party - Denisa Nesvačilová s kamarády.

„Zachraňuje mě vždy, když někam jdu a nemám co na sebe. Můžete mu zavolat, že pozítří jedete do Varů, máte dvacet večírků a on vám za dva dny připraví dvacet outfitů a ušije desatery šaty. Je to záchranář,“ pochvalovala si Denisa, které místo partnera dělají kamarádi garde na večírcích velmi často. Dlouhou dobu se herečka ve společnosti objevovala s reportérem Primy Josefem Mádlem (31). Naposledy to spolu roztočili i v létě na párty TV Prima. Teď ale Mádleho podle všeho z trůnu dvorního kamaráda sesadil stylista Navrátil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.