Všechno je jinak? Odhalení pravdy o vztahu Karlose a Lely Vémoly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Všechno je jinak? Odhalení pravdy o vztahu Karlose a Lely Vémoly

Lela s manželem Karlosem
Lela s manželem Karlosem (Blesk – D. Hykl, Twitter)

I přestože život připravuje Lele Ceterové (33) a Karlosovi Vémolovi (38) spoustu překážek, mnohokrát dokázali, že jejich pouto nic jentak neohrozí. Ať už šlo o kauzy, kdy měl mít Karlos údajně poměr s Rikou Fane, či jeho kariérní pády, které se přirozeně připsaly na účet i Lele, oslavili spolu sedmý rok a těší se, že spolu zestárnou. 

Střípky ze života po boku úspěšného fightera odhaluje autobiografický film Karlos, který dnes vstupuje do kin. A že to není to vždycky med, přiznává i Lela. „Život s profesionálním sportovcem je velmi náročný, protože v období přípravy nikdy nevíte, v jaké náladě se zrovna probudí. A změny nálad jsou opravdu obrovské,“ přiblížila Lela. Za úspěchy světového měřítka Karlose však nikdy nepřestala obdivovat. 

Karlos z otázek na psychiku utíkal, říká režisér. Už v Anglii jsem tušil, že bude star

Video se připravuje ...

„Svého muže si vážím zejména proto, jaký je vytrvalý a houževnatý sportovec, jak si jde tvrdě za svými cíli. Jeho vytrvalost je opravdu neuvěřitelná, má v sobě neskutečnou disciplínu. Klobouk dolů před tím, co všechno dokázal,“ nezdráhá se jej veřejně pochválit. 

Zpočátku však tomu, že vybudují pohádku, kterou si budou žít po boku dětí a milovaného zvěřince ve Vémolandu, možná ani jeden z nich nevěřil. Lela dokonce ani nevěděla, s kým má osudného dne tu čest. Ostatně o to, kdo koho ve finále sbalil, vedou rozepře dodnes. „První rande proběhlo 28. července, kdy jsme nakonec o pár let později měli i svatbu. Všechno jsme hodili na jedno datum, abych si to pamatoval,“ prozradil však sám Vémola. 

Prokletí Leliných bílých šatů: Přišla o nervy i majlant!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
26. 1. 2024 • 13:37

A ta jeho plastová manželka taky.

strng
26. 1. 2024 • 13:36

Strcte si tohohle šmejda který jen proto aby se mohl předvádět s tygrem na internetu to zvíře zmrzacil do zadku. Je to vymatlanej nenormální šilhoun.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.