Lela o dětech Karlose v Anglii: Vzájemně se respektujeme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lela o dětech Karlose v Anglii: Vzájemně se respektujeme

Karlos a Lela Vémolovi
Karlos a Lela Vémolovi (archiv Blesku)

Rodina MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) je rozrostlá, a tak se naskýtá otázka, v jakém počtu u nich budou letos probíhat vánoční svátky. Kdyby se totiž měla započítat všechna území, kde zanechal Karlos svou stopu, musel by kromě Slovenska navštívit i Anglii…

Ani letošní Vánoce nebudou pro Karlose Vémolu, co se tradičních pokrmů týče, standardní. Opět se připravuje na důležitý zápas, před kterým musí nasadit přísnou dietu. Na jeho štědrovečerním talíři se tak místo smaženého kapra a bramborového salátu ocitne dušená rýže a pečené kuřecí. Náladu by mu však měla zvednout přítomnost všech dětí. V tu doufá i jeho manželka Lela Vémola (34).

„Je možné, že nás navštíví i děti Karlose z Anglie (dcera Sky a syn Karel z předchozího vztahu, pozn. red.). Pokud přijedou, budeme moc rádi, protože minulý rok s námi byli a bylo to moc fajn. Taková jedna velká rodina. Všichni se máme opravdu moc rádi a vzájemně se respektujeme,“ přiznala Vémola (dříve Ceterová) v rozhovoru pro server Prima ŽENY s tím, že bohatou nadílku chystají především pro děti. Vzájemně se ve velkém obdarovávat podle Lely nepotřebují. „S manželem jsme si ale řekli, že dárky budeme kupovat jenom jim a že my dva si nic dávat nemusíme, máme v podstatě už všechno.“

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Veronika Marková
6. 12. 2023 • 01:07

Ona právě podle mě tak moc hezká není... Mohla by být, kdyby vsadila více na přirozenost, ale pokud mám hodnotit její výsledný vzhled, tak za mě fakt ne a ke Karlovi se hodí..

Marián Potůček
5. 12. 2023 • 14:41

V podstatě jsou ideální pár dle přísloví: "Protiklady se přitahují". Onanje hezká a v hlavě to má srovnané. On je ošklivý a IQ má v záporných hodnotách, ale má hromadu prachů, tak vo co gou?

Uživatel_5584341
5. 12. 2023 • 12:22

Lela by Karlovi jako dárek měla zaplatit operaci těch šíleně šilhavých očí.Je hnus se pořád na to dívat.Brrrrrr

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.