Nenávist u Vémolů: Choulostivé video rozpoutalo válku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nenávist u Vémolů: Choulostivé video rozpoutalo válku

Lela před slávou Karlose: Pláč kvůli šatům!
Lela před slávou Karlose: Pláč kvůli šatům!  (Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Se svým bratrem Filipem nemá Karlos Vémola (37) zrovna dvakrát dobré vztahy. Při příležitosti uvedení dokumentu, který má shrnovat největší milníky v kariéře i osobním životě úspěšného MMA bijce, znova připomněl, že jej v podstatě již nadobro zavrhl. 

„Vztah nemáme žádný. My nemáme ani dobrý, ani špatný vztah. Mně je ten člověk jedno a já mu přeji jenom to nejlepší. V životě si můžete vybrat přátele, ale rodinu si vybrat nemůžete, tak od těch negativních lidí jenom stojíte dál. Bohužel se tohle stalo a to byla jedna z těch pasáží v tom filmu, kterou jsme hodně řešili,“ prozradil Karlos na tiskové konferenci. „Já jsem ze života svého bratra vynechal. Pět let jsem s ním nemluvil a vůbec mi to nechybí,“ doplnil. 

Vémolova velká zpověď: Jak to má s Véghem, plány po kariéře i rodinou

Video se připravuje ...

Svár mělo údajně rozpoutat kompromitující video, které Filip Karlosovi ukradl v telefonu a poskytl veřejnému prostoru. Na videu je zachycen při erotických hrátkách se třemi ženami. 

„Já netvrdím, že se to nestalo, ale představme si, že na ten film se stoprocentně budou dívat moje děti. Takže přestaňme to připomínat tyhle videa, tyhle věci, i kvůli mojí ženě. Jsou to věci, které se staly, já se za ně nestydím a netajím je, ale že bych tady chtěl sedět s vámi v kině a dívat se na ty věci, které se staly před deseti lety, to úplně nemusím,“ dodal Vémola

Nechci být jako ostatní, dělám věci jinak a takový bude i film, řekl Vémola na premiéře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
17. 1. 2024 • 17:02

Vypadá jak čtyřicátnice, šílené poprsí, hnusný přední ret, ho katastrofa, já měla dojem, že si zmenšila prsa a vylepšila rty, nehezká umělotina....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.