Úřady zasáhly u nezodpovědného Vémoly: Přišel o tygřici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Úřady zasáhly u nezodpovědného Vémoly: Přišel o tygřici!

Vémola přijde o svého mazlíčka… Zoologické zahrady ho ostře kritizují kvůli nelegálnímu chovu bílé tygřice…
Vémola přijde o svého mazlíčka… Zoologické zahrady ho ostře kritizují kvůli nelegálnímu chovu bílé tygřice… (Koláž Blesk Sport)

Tygřici Antonii Rambu prý miloval jako svoje nejbližší. Podle úřadů si ji však Karlos Vémola (38) pořídil nelegálně a držel ji v nevyhovujících podmínkách, a tak teď o šelmu přišel!

Vémoland, sídlo zápasníka MMA, je od včerejška o jednoho obyvatele chudší. Podle rozhodnutí Ministerstva životního prostředí si pro samici tygřice bílé přijeli ochránci zvířat v doprovodu policie, naložili ji do stříbrné bedny a odvezli do Německa, kde najde nový domov. Po Vémolovi nebylo ani vidu.

Patnáct let natáčení je u konce, celovečerní dokument Karlos představuje oficiální trailer a míří do kin

Video se připravuje ...

„Antonie Ramba je člen rodiny. Až si pro ni přijdou, nechci u toho být,“ hlásil už dopředu. Vztek z odebrání zvířete v něm ale bublal. „Pokud mají někoho trestat, tak mě. Když někdo v Česku udělá přestupek se zvířetem, dostane pokutu pět tisíc, já dostal dvě stě,“ stěžoval si pro Super.cz

Takhle se Terminátor hořce loučil s milovanou tygřicí Antonií Rambou těsně před jejím odebráním.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
6. 12. 2023 • 10:07

Co si jako o sobě kapitán Tupá Šilhavka myslí? Chudák to krásné zvíře. Drží ho v absolutně nevyhovujících podmínkách, chůdě malé. Doufám, že pokud porušil předpisy bude to mít právní dohru. Budu doufat, že nezůstane u pokuty, protože ten vymlácený bezmozek má peněz dost, ale dojde na podmínku či odnětí svobody, aby věděl jaké to je. Totálně u mě ten člověk klesl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.