Lela dostala naloženo! Vztek, slzy, rozchod a pronásledování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lela dostala naloženo! Vztek, slzy, rozchod a pronásledování

Lela dostala naloženo
Lela dostala naloženo (Instagram)

Jen těžko si představit, jak bylo natáčení dokumentu o jednom z našich nejlepších MMA bijců Karlosovi Vémolovi (37) náročné i pro něj samotného a ještě víc pro Lelu. Dvojice měla totiž kameru v patách při situacích, kdy by nejraději řešili problémy mezi čtyřma očima.

Na takový milník čekal skoro celý život, nicméně i cesta za tímto snem se ukázala být trnitá. „Nejsilnější momenty jsou, když se točí, ale nechceš, aby točili. Když je to po prohře, při shazování, po rozchodu s Lelou. To jsou momenty, kdy nechceš mít kameru v ksichtě,“ svěřil se Vémola deníku Super.

Karlos Vémola na letišti: Vztek, slzy a vysvětlování

Video se připravuje ...

Při některých scénách byla situace mezi manželi natolik vyhrocená, že napětí musí zákonitě zatlačit do sedadel i diváky v kině - o to víc, že zachycuje reálné emoce. „Třeba když jsem Lele neoznámil, že nás budou natáčet i na Štědrý den. Nechával jsem si to do poslední chvíle pro sebe, nerad se hádám dopředu, tak jsme se radši hádali až na Štědrý den. Uvidíme, jak tam tyhle momenty promítli,“ řekl také Vémola. 

Jak ale sám říká, Lela je držák. Lepší partnerku si nemohl přát. „Takovou ženu, která si se mnou prošla tím zlým i dobrým, bych těžko hledal. To, že to Lela vydržela tolik let, tak klobouk dolů,“ vystřihl jí poklonu. 

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.