Vémolovi zbyly oči pro pláč: Jeho miláček má definitivně sbaleno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vémolovi zbyly oči pro pláč: Jeho miláček má definitivně sbaleno

Karlos Vémola řeší problém s chovem tygra
Karlos Vémola řeší problém s chovem tygra (Instagram)

Karlos Terminátor Vémola (38) nedá dopustit na svůj zvěřinec, který je složen převážně z nechtěných zachráněných zvířat, o jednoho z miláčků ale bohužel přijde. Úřadům bude muset vrátit bílou tygřici. 

„Antonie Ramba bohužel nemá CITES, což znamená zdroj původu, ale já věřím, že zvíře není věc a že by snad se našla nějaká cesta, jak to řešit,“ tvrdil dříve pro CNN Prima News. Nicméně Ministerstvo životního prostředí rozhodlo jinak.

Lela se na party svůdně vlnila

Video se připravuje ...

„Potvrzuji, že dojde k odebrání zabaveného nelegálně chovaného mláděte tygra ze soukromého chovu Karla Vémoly. Důvodem je především fakt, že chovatel nebyl schopen doložit legální původ zvířete ani okolnosti jeho nabytí, čímž porušil zákon o obchodování s ohroženými druhy,“ řekla mluvčí ministerstva Lucie Ješátková.

Kam ale půjdou další kroky mláděte? „Nabídnul jsem jim, ať ji umístí do nějaké zoologické zahrady, která bude v Čechách, kde budu moct kontrolovat, že je o ni dobře postaráno. Nabízel jsem, že jim zafinancuju z vlastních prostředků výběh, veškerou výživu, veškerou lékařskou péči, co pro ni bude potřeba, pokud ji chtějí někam umístit. Ale ať ji nechají tady v Čechách,“ prosil Vémola. Místo v Čechách však pro Karlosova miláčka nenašli, zamíří tak do Německa do Záchranného centra pro divoká zvířata Tierart.

Karlos Vémola na letišti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Stanislava Stolinova
1. 12. 2023 • 15:01

Trapný, ubohý úředníci. Komunistický maniry Maji stále v sobě. Bez mozku a citu. To je národ NÁŠ!!!!

Dušan Putniorz
1. 12. 2023 • 06:55

Zasrané úřady,vy jste fakt *** hnusné bezcitné , prostě mrdky co chcou odebrat zvíře, které je zvyklé na svoje a má svého pána,to není plyšák vy ***,nezlobte se na mně ale těm lidem ,kteří tohle udělali přeji to nejhorší v životě,jste odporné mrdky z úřadu,karma je zdarma *** na židlích

Uživatel_5520486
1. 12. 2023 • 02:05

Vím, že to zvíře nemá cites, ale nějaké mámě se narodit muselo. Kde se vzala? Z nebe nespadla. Je v ČR od kotěte, v podmínkách, které nebude mít nikde. Je to jako násilný odběr. Pan Vémola, co jsem četla už veškeré pokuty uhradil. To zvíře bude trpět, protože nebude rozumět tomu, co se stalo. I velké kočky mají duši. Je mi jí moc líto a celá rodina tím bude postižena. Nemá zakon o chovu zvířat nějaké výluky?

BECKAJOS bečka
30. 11. 2023 • 16:45

Takový výběh jako má pan Vemola nemají některé ZOO u nás. Kdo má moc ten ji uplatní vždy bez jaké koli diskuse.

Veronika Marková
30. 11. 2023 • 16:25

Vemolu sice nemusím, ale tady má pravdu.. Je to zvíře, a ne věc, pokud má u něj vhodné podmínky, a je tam spokojená, tak mu ji už měli nechat a za ten podvod dát tučnou pokutu.. tak to odnese jen to zvíře..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.