Je to dračice! Ceterová v kostýmku ďábla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Je to dračice! Ceterová v kostýmku ďábla

Sexy čertice Lela Vémola Ceterová.
Sexy čertice Lela Vémola Ceterová.  (Instagram)

Vnadná blondýnka Lela Ceterová (43) opět vyrazila dech svým fanouškům. Na svých sociálních sítích se totiž předvedla v halloowenském červeném sexy latexovém kostýmku, který obepíná její vnady po celém těle.

Modelka, jejíž nejednu fotografii jsme mohli spatřit v časopise Playboy je provdaná za bojového zápasníka Karlose Vémolu (38), který doma rozhodně podle všeho nemá skrocenou ženu. K ďáblovskému kostýmku totiž přidala i rohy, červenou rtěnku a plno sexy pohledů.

Lela pokoj na klinice

Video se připravuje ...

Kromě role ďáblice ale Lelu známe také jako milující ženu své malé Lili (3,5) a i jako silně podporující manželku Karlose při jeho bojových zápasech. Zatím co modelka u nedávné fotky v plavkách sklidila spoustu kritiky za svou prý nadměrnou velikost prsou, v kostýmku se fanouškům velmi líbí. „Nechápu, proč nejdeš dělat porno horečku, fakt ti to úplně sedí, jako ulitý, wau,“ napsala pod fotku Leli v latexu jedna z fanynek.

Lela Vémola na Oktagonu: Na Karlose se přišly podívat i jeho děti z Anglie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584341
21. 10. 2023 • 11:19

Proč tu dávate zase tu umělohmotnou hrůzu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.