Dopravní nehoda Ceterové: Sirény všude | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dopravní nehoda Ceterové: Sirény všude

Na Lelu už toho bylo trochu moc...
Na Lelu už toho bylo trochu moc... (Instagram)

Běžná cesta se pro influencerku a bývalou Playmate Lelu Ceterovou (34) proměnila v drama. Stala se totiž svědkem vážnější dopravní nehody. Patrně se jí s dobrým úmyslem rozhodla ihned nasdílet na sociální sítě a vyzvat tak veřejnost k opatrnosti. Než však její čin dosáhl kýženého výsledku, dostala pořádný "kartáč". 

Na celém věci totiž fanoušky rozlítil fakt, že Ceterová u nehody nezastavila, ale pouze ji natočila z auta a během řízení. „Už se čekalo na hasiče,“ stihla během jízdy, kdy je používání telefonu zakázáno, ještě glosovat. 

3v1 Pártlová, Štíbrová, Arichteva: Konec s natáčením!

Video se připravuje ...

„Zásadní je, když vidíte nějakou nehodu na silnici, vzít při řízení telefon a točit to, že ano. Jedna nehoda nebo dvě, to už je jedno,“ nevydržela nereagovat ani Nikol Leitgeb, která označila ještě lékaře z urgentního příjmu. Podle informací deníku eXtra.cz šlo o stejného doktora, který zasahoval u jejího novorozeného syna v momentě, kdy z ničeho nic přestal dýchat. 

Lela si však záhy uvědomila, že její video nemělo výstražný charakter, jak předpokládala, ale mohlo nabádat i k rizikovému chování za volantem. Obsah poté odstranila. 

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
27. 11. 2023 • 18:29

Ona za to nemůže. Mozek ještě nelze vyliftovat.
🦤🦤🦤

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.