Ohromná pocta! Nikol Leitgeb získá hodnotné vyznamenání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ohromná pocta! Nikol Leitgeb získá hodnotné vyznamenání

Nikol Leitgeb Štíbrová dostane medaili!
Nikol Leitgeb Štíbrová dostane medaili! (Archiv)

Influencerka Nikol Leitgeb (36) se těší velké oblibě nejen díky svému pověstnému suchému humoru, ale i srdci na pravém místě. Na svém instagramovém profilu pravidelně pořádá nedělní sbírky a vyzývá své sledující, aby zasílali peníze lidem, ke kterým osud nebyl přívětivý. Její dobrosrdečnosti si nyní všimli i přední čeští politici a rozhodli se ji za to odměnit.

Svou platformu nevyužívá pouze k reklamním sdělením, díky nimž si influenceři přijdou na dobré peníze. Nikol Leitgeb svou popularitu a dosah využívá k pomoci druhým. Nejprve pořádala sbírky o adventní neděle. Nejprve vylosovala ze seznamu člověka v nouzi, seznámila své sledující s jeho nepříznivým osudem, a nakonec spolu s fanoušky vybrala peníze a pomohla mu tak alespoň do jisté míry zlepšit život.

Proč ale pořádat sbírky pouze ve vánočním období, když se může pomáhat po celý rok, řekla si jednoho dne. A tak sbírky nabraly na pravidelnosti. Dobré skutky přeci jen zahřejí u srdce, tím spíš, když je pak vidět okamžitý výsledek v podobě spokojené, ovšem mnohdy zdravotně znevýhodněné osoby.

Sílu Nikolina hlasu zaznamenal i Miloš Vystrčil, předseda Senátu Parlamentu České republiky. Ten se rozhodl influencerce za její dobré skutky udělit Stříbrnou medaili předsedy Senátu. „Stříbrnou medaili předseda Senátu uděluje osobnostem, kterých si váží pro to, že konají v souladu s hodnotami, na nichž byl ustaven i český Senát,“ stojí mimo jiné v e-mailu, jenž Nikol Leitgeb obdržela.

Nikol Leitgeb pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Velkolepou zprávu zveřejnila i na svém instagramu a svým sledujícím dala pomocí hashtagů #Dekuju, #NeniNamToJedno najevo, že toto ocenění je i jejich zásluhou.  „Co si vezmu na sebe, co si vezmu na sebe, co si vezmu na sebe?“ humorně panikařila influencerka, již tato pocta upřímně překvapila. Snad tedy fanouškům nakonec odhalí, v jaké róbě si medaili převezme.   



Přečtěte si
AHel
4. 9. 2023 • 08:37

no commen­t...vyz­name­nání dostávají influencerky.... svět se zbláznil, já znám tolik lidí, kteří pomáhají nezištne a trvale a pes po nich neštěkne...no nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.