Ceterová terčem kritiky: Drsný vzkaz sledujícím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ceterová terčem kritiky: Drsný vzkaz sledujícím

Lela si užívá v Thajsku.
Lela si užívá v Thajsku. (Instagram)

Ačkoli jsme v poslední době byli svědky úžasné proměny bývalé Playmate Ceterové (35) v dámu, kdy Lela vsadila obecně na střízlivější šatník, na exotické dovolené v Thajsku udělala výjimku a svoje obří vnady vystavila v titěrných plavkách... a to se hned strhla mela. 

Sérii hejtů odstarovala lascivní fotka od bazénu, kterou Lela publikovala na sociálních sítích. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat! Zatímco někteří sledující její vizáž okomentovali v umírněnějším duchu, jiní se rozhodli její outfit sepsout od A do Z.

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...

„Ježíši kriste, to vůbec není hezký. To je jak plast, co je moc, to je moc,“ píší jí do komentářů. „Tenhle hnus se opravdu někomu líbí?“ objevilo se také. „Jste krásná, ale ty balony bohužel nejsou krásná ženská prsa. I silikony mohou být krásné,“ míní další sledující. 

Lela však názory nenechala bez reakce. „PS: tohle je můj Instagram, a ne skládka, kam lidi budou házet své sračky, které mají v hlavě. Jsem jaká jsem a nebudu se měnit pro lidi a ani nechci. A už vůbec se nebudu koupat v tričku ve 31 stupních. Tak dnes blokuju, protože mám čas. A klidně mě sledujte od sousedů. Krásný den přeji,“ vzkázala hejtrům. 

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
7. 9. 2023 • 22:53

A ty balónky jsou nafukovací? 🎈🎈

qwerta
7. 9. 2023 • 18:56

jura l
7. 9. 2023 • 13:07

Fujtajbl, to je ale hnus ty její balony. Místo tolika plastik, by si měla raději dát do pořádku mozek ... ten je evidentně nemocný. Kdyby byl normální, tak ze sebe nedělá takové monstrum

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.