Nic není navěky! Karlos je s tím v pohodě, tvrdí Ceterová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nic není navěky! Karlos je s tím v pohodě, tvrdí Ceterová

Lela s manželem Karlosem
Lela s manželem Karlosem (Blesk – D. Hykl, Twitter)

Lela Ceterová (34) se řídí heslem, že více je více, s přibývajícími estetickými zákroky ovšem hazarduje se svým zdravím. Nově musela proto podstoupit operaci, která byla náročná i riziková.

Estetickými zákroky je manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) proslulá. Jenomže všeho moc škodí a Lela právě narazila na problém, který mohl mít vážné následky. Operaci, při níž jí doktoři předělávali implantát v oblasti hýždí, navíc raději podstoupila v Turecku, jelikož tamním doktorům více věřila. „Hodněkrát jsem byla pokusný králík, a to bych žádné ženě nepřála. Proto jsem raději šla do zahraničí, kde jsem věděla, že to bude minimálně na 90 procent v pořádku,“ vysvětlila serveru Super.cz Lela.

Jenomže nešlo pouze o estetický zákrok. Operace musela být provedena i kvůli zdravotním komplikacím. „Měla jsem potrhané sedací svaly. Museli mi dělat rekonstrukci. Proto byla operace tak náročná,“ přiznala Ceterová. Prioritou tedy pro ni v první řadě bylo zdraví. „Šlo o to, abych ze zdravotního hlediska byla v pořádku. Byla to 6,5hodinová komplikovaná operace, dlouho jsem se zotavovala,“ dodala s tím, že podobné estetické zákroky nebudou mít dlouhého trvání.

Karlos Vémola na letišti

Video se připravuje ...

I absolutní krása je pomíjivá a v rámci postupného stárnutí těla Lela počítá s tím, že si implantáty dříve či později nechá odebrat. „Jsem realistka, nebudu to mít věčně. Zvažovala jsem i to, že si ho za pár let nechám vyndat. Bavila jsem se o tom i s Karlosem, je s tím v pohodě. On sám ví, že to nemám navěky a přijde chvíle, kdy to dám pryč. Bude to zase náročné, ale půjde to.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.