Nový byznys Lely: Každý den s jiným mužem... Co na to Karlos? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nový byznys Lely: Každý den s jiným mužem... Co na to Karlos?

Lela s manželem Karlosem
Lela s manželem Karlosem (Blesk – D. Hykl, Twitter)

Influencerka Lela Ceterová (34) je vskutku podnikavá žena, už brzy se fanouškům představí v novém světle. Nechala se totiž inspirovat světovými celebritami a mezi svém služby zařadila tzv. Meet and Greet. 

Princip je založený na osobním setkání s fanoušky, kteří se svým idolem mohou strávit nějaký čas reálně, zeptat se jej na otázky, které jej zajímají, společně posnídat nebo poobědvat, případně se vyfotit. Známé tváře zase mají zase prostor pro to představit sledujícím svoje pravé já, nejen realitu deformovanou sílou sociálních sítí.

Lela se pochlubila, že Lilinka míří do školky.

Video se připravuje ...

Sama Lela se rozhodla vsadit na snídaně, její přívrženci mohou za částku 4990 korun s manželkou legendárního MMA bijce strávit 3,5 hodiny času. „Můžete se těšit na úžasné jídlo a drinky během celé akce se mnou a nejen to. Konečně budete mít možnost mě poznat bez zábran. Bude se vám věnovat každý člen z mého týmu a zodpoví vám na všechny otázky. Už se moc těším, jak si to spolu užijeme,“ láká na novou službu Ceterová. Fanouškům prý ukáže mnoho ze svého soukromí, například i rodinné fotografie a videa z telefonu. 

Zájem nemají jen ženy, ale i muži. Jenže, co na to Karlos? „Manžel mě podporuje. Ví, že jsem podnikavá žena,„ sdělila Lela Expresu. Prý dokonce uvažuje, že jej také zapojí. „Na prosincovém brunchi se nepředstaví, ale zvažovala jsem, že bych na další akce přizvala nějaké speciální hosty a možná by časem mohl být jedním z nich,“ dodala s úsměvem. 

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Veronika Patočková
18. 11. 2023 • 02:50

Šikulka, držím ji palce🍀

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.