Ceterová už toho má dost! Definitivní tečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Ceterová už toho má dost! Definitivní tečka

Lela s manželem Karlosem
Lela s manželem Karlosem (Blesk – D. Hykl, Twitter)

Lela Vémola (34) už nějakou dobu rozděluje splečnost na dva tábory. Zatímco od jedněch sbírá pochvaly za svůj přerod v elegantní dámu, jiní nepřestávají rýpat do jejích četných plastických úprav. Právě těm adresovala drsný vzkaz s vizí, že udělá tečku za nevybíravými hejty. 

„Víte, co mě udivuje? To, že jsme svobodná země a každý můžeme vypadat tak, jak chceme. Když se někomu líbí být celý potetovaný, mít všude piercingy nebo růžové vlasy, tak proč ne? Když se chce někdo vylepšit plastikou, tak proč ne? Ale vy budete pořád dokola někoho soudit. Proč? Když je někdo tlustý, tak ho nesoudíte, protože se to nehodí, ale když někdo podstoupí plastiku, tak se můžete zbláznit,“ plivala oheň na sociálních sítích. 

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...

Vyčinila zejména ženám, které kážou vodu, ale pijí víno. Podle Lely totiž vesměs využívají stejných služeb jako ona sama. „Proč přirozené ženy, které hrdě bojují za přirozenost, tak chodí na vlasy, na nehty, na výplně, malují se, holí a nevím, co všechno? Pokud jste tak přirozené, tak se o sebe přestaňte starat, ukažte tu svou přirozenou krásu úplně takovou, jaká je. To by bylo zajímavé, že? Ale starat se o druhé, to je zajímavější. Paradox dnešní doby,“ píše také ve svém vyjádření.

Připomněla také, že se z lidí pomalu, ale jistě, vytrácí respekt. „Já jsem byla vychovaná se ke druhým lidem chovat s úctou, bez ohledu na to, kdo jak vypadá. V životě bych podle toho nesoudila, jaký ten člověk je. Srdce by mi nedalo...“

Lela Ceterová se chystá na svatbu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marta Kubíková
21. 9. 2023 • 08:53

Marta Kubíková
21. 9. 2023 • 08:51

Lela by udělala nejlépe, kdyby mlčela a hlavně, aby SE POŘÁD VŠUDE NEVYSTAVOVALA. No a byl by klid.

jaja1973
20. 9. 2023 • 17:58

Je to čisto jej vec. A peniaze

safinka59
20. 9. 2023 • 15:03

Určitě souhlasím, estetická chirurgie a další způsoby tzv. vylepšení jsou zcela přirozené a legální. Avšak když podstupuju zákroky , které z člověka dělají nepřirozenou nafouklou Anču, když popírám zákony přírody a pohled v lidech vyvolává nechuť, smích a odpor... bohužel s takovou reakcí musí každý počítat, obzvláště když je to osoba veřejně znamá.
Mimochodem, je mi opravdu upřímně jedno, kdo jak žije, nebo vypadá. Ale copak samotná manželka Vémoly netouží býti osobou o které budou lidé mluvit , jak o zatraceně přitažlivé ženě ...než jí brát jako odstrašující příklad ?

Uživatel_5584341
20. 9. 2023 • 13:18

Lela by mohla z peněz na plastiky taky něco uvolnit Karlosovi,aby si nechal opravit ty jeho šilhajíci oči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.