Bizarní výhrůžka! Nejdřív zmaluje zadek Lele a pak Agátě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bizarní výhrůžka! Nejdřív zmaluje zadek Lele a pak Agátě

Lela s manželem Karlosem
Lela s manželem Karlosem (Blesk – D. Hykl, Twitter)

Organizace Red Face zařadila do programu svého druhého galavečera kulturní vložku. Nahé zadky si v kleci zmalovaly modelka Lulu (42), kterou proslavil údajný románek s Karlosem Vémolou, a pornoherečka Claudia.

„Pro peníze cokoliv,“ usoudily zřejmě dámy, a tak při nástupu v poloprázdné hale shodily elasťáky a vkročily do klece, kde na sebe vyšpulily půlky. Plesk, plesk… a ještě jedna. Zadnice hvězdy filmů pro dospělé vypadala po tragikomickém »boji« jako jelito. Fialová byla tak, že o vítězce nemohlo být pochyb.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

A prostořeká Lulu už kuje, komu dalšímu by chtěla nabančit: „Třeba Lela Ceterová (37) by jít mohla. Má umělou i p*del, tak by ji to vůbec nebolelo,“ řekla na webu kaocko.cz o své »favoritce«. „Nebo bych se ráda utkala s Agátou Hanychovou. Za to, že získala muže mých snů,“ připomněla Lulu svoji náklonnost k mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi.

Lela rázně o Vémolovi: Divím se, jak to dávám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
11. 9. 2023 • 16:58

🐔🐔🐔🥳🦧

Marta Kubíková
11. 9. 2023 • 09:32

Člověk opravdu nedokáže pochopit, že vůbec něco takového bez mozku a totálně vygumovanou hlavou existuje. A ono jo, existuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.